Szabadulószoba szerte az országban

Manapság ország szerte vannak szabadulószobák, így bárki kipróbálhatja mire képes. Ha még sosem szabadultál, akkor mindenképp érdemes kipróbálni. Egy igazi adrenalinbomba melyben a cél nagyon egyszerű, ki kell jutni megadott időn belül!

Szabadulószoba eleinte csak online játék formában állt rendelkezésre. Manapság viszont rendes, valós szabadulószobákban tehetjük próbára magunkat. Mióta ezek a szabadulószobák rendelkezésre állnak, azóta népszerűségük robbanásszerűen megnövekedett. A szabadulószobák lényege nagyon egyszerű, megadott időn belül, ami jellemzően hatvan perc, ki kell szabadulni a szabadulószobából logikai összefüggések megtalálásával és megfejtésével. A szabadulószobához tartozik egy történet is, aminek alapján a szabadulószoba be van rendezve. A szabadulószobában mindig megadott létszámú csapat vehet részt. Lehet baráti társaság, családtagok, de ma már az is egyre jellemzőbb, hogy kollégák csapatépítés címén megpróbálnak kiszabadulni a szabadulószobából. Ha belegondolunk ez teljes mértékben érthető, ugyanis a kollégák egy közös cél érdekében fognak össze, ráadásul közben még jól is érzik magukat.

Szabadulószobák Magyarországon

Ha szeretnéd próbára tenni magad, akkor érdemes ellátogatni az exitgames.hu weboldalra, ahol több száz szabadulószobát találsz. A keresőnek köszönhetően a hozzád legközelebb lévő városokban megtalálható szabadulószobákra is rá tudsz keresni. Természetesen minden szabadulószobához bő leírás tartozik, így könnyen eldöntheted barátaiddal vagy családtagjaiddal, hogy megfelelő-e számodra az adott szabadulószoba. Ha még sosem tetted próbára magad, akkor itt az alkalom, hogy kipróbáld, ki tudsz-e időben jutni. Bővebb információkért látogass el az exitgames.hu weboldalra!

Vélemény, hozzászólás?