Szabaduló szoba Junior társasjáték

Ha az ön gyermeke is kedveli az izgalmas és érdekes társasjátékokat, akkor ezt a szabaduló szobás játékot különösen kedvelni fogják, hiszen próbatételek elé állít majd minden játékost aki elég bátor ahhoz, hogy részt vegyen a játékban.

Szabaduló szoba Junior társasjáték rendelhető végtelenül alacsony áron a jatek-webaruhaz.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk ha ön is éppen társasjátékot keres, és ha kedveli a szabaduló szobás játékokat, akkor jó választás lehet ez a Szabaduló szoba Junior társasjáték amit a lányok és a fiúk is nagyon fognak majd szeretni. A Szabaduló Szoba Junior társasjáték 6 éves kortól ajánlott és ebben a játékban kihívásokkal kell majd szembenézni. A játékban az a cél, hogy az egyik játékost kiszabadítsuk azzal, hogy deaktiváljuk a szerkezetet. A szerkezet az időt is méri egy kulcs segítségével. A játékot úgy lehet megoldani, hogy megszerzi a kulcsot, megfejti a kombinációt és a kombináció segítségével kijuthat a fogságból.

Ha esetleg kérdések merülnek fel a Szabaduló szoba Junior társasjátékkal, az árakkal, a kiszállítással vagy a rendeléssel kapcsolatban, akkor nem kell mást tennie mint felvenni a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázza telefonszámunkat a +36 70 64 96 396-ot és itt minden kérdésére választ kap majd, hiszen csapatunk minden kedves érdeklődő azonnali rendelkezésére áll majd. Válasszon minket és garantáltan nem fog csalódni a társasjáték minőségében! Amennyiben megtekintené a Szabaduló szoba Junior társasjáték  árát és illusztrációját, vagy bővebben olvasna róla, erre is van lehetősége, csak látogassa fel weboldalunkat a jatek-webaruhaz.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat majd és a fizetési módokat is megtekintheti, tehát megéri benézni hozzánk.

Vélemény, hozzászólás?