Logikai játékok jó áron

A retro logikai játékok és szabadulószobák mindenkinek nagy élményt jelentenek, ezért érdemes eljönni valamelyik szobánkba, hiszen felejthetetlen emlékekkel gazdagodhat nálunk. Bővebben rólunk weboldalunkon olvashat.

Logikai játékok sokasága elérhető a szabadulószobákban, tehát nézzen be hozzánk az exittheroom.hu weboldalra, és itt megtalálhatja majd a teljes szabadulószoba kínálatot, tehát lesz miből válogatni ha ön is kedveli az izgalmas, logikai feladványokat. Nálunk megtalálhatja a Bomb, a Mind Boggling,  a Zombie, a Prison, illetve a Madness szabaduló szobákat is, amelyek tele vannak izgalmas és titokzatos feladványokkal,  a csapatoknak pedig 60 percük lesz arra, hogy kiszabaduljanak a szobából, amihez logikára és összefogásra lesz majd szükség. A szabadulószobák hatalmas élményben gazdagítanak minden játékost, ezért ha úgy érzi hogy munkahelyén vagy baráti társaságában csapatépítésre lenne szükség, akkor próbálja ki valamelyik szobánkat és garantáltan jól fog szórakozni játék közben.

A retro logikai játékok közkedveltek

A Prison szabadulószoba egy rejtélyekkel és retro logikai játékok sokaságával teli börtönnel várja a játékosokat, és a játék lényege az lesz, hogy ki kell szabadulni a rácsok közül amilyen gyorsan csak lehet, hiszen csak 60 perce lesz majd a játékosoknak arra, hogy megoldják a logikai feladatokat és kijussanak. A szabadulószobában semmilyen szerszámot nem lehet találni, hiszen csakis a logika segítségével sikerülhet kijutni a  börtönből. A szabadulószobában 2-6 játékos játszhat egyszerre a kijutásért, viszont azt is tudnia kell, hogy a börtön egyáltalán nem elhagyatott. Ez a játék nagyon sokat segíthetnek abban, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz a kollégák vagy a barátok, tehát forduljon hozzánk bátran, bizalommal az exittheroom.hu weboldalon és kedvező áron jelentkezhet valamelyik szabadulószobánkba barátaival, családjával vagy kollégáival.

Vélemény, hozzászólás?