Rtl klub minden műsora online

A szerelem a levegőben az MF Yapım által készített török ​​teleregény, amelynek első évadát 2020. július 8 -án mutatták be, második évada 2021. június 9-én került adásba a FOX Turkey műsorán. A sorozat napjainkban az rtl klub műsorán tekinthető meg.

Rtl klub műsor online elérhető teljes egészében a musor.tv weboldalon, tehát ne habozzon, kattintson ide bátran és megtalálhatja az rtl klub minden részletet és a szerelem a levegőben című sorozat kezdési időpontjait is. 2021. június 22 -én bejelentették, hogy Sen Çal Kapımı vagyis a szerelem a levegőben második évada is meg fog érkezni. Eda Yıldız (Hande Erçel) fiatal virágárus, aki Serkan Bolat (Kerem Bürsin), gazdag örököse előtt áll, amikor a lány külföldre megy tanulni, és miatta elveszíti ösztöndíját. Bolat üzletet javasol: Ha beleegyezik, hogy két hónapot úgy tölt vele, mintha a menyasszonya lenne, akkor segít neki kifizetni a tanulmányait. Eleinte nem jó a kapcsolatuk, de ahogy telnek a napok, gyökeresen megváltozik. És apránként szerelmesek lesznek egymásba.

Serkan Bolat (Kerem Bürsin) és Eda Yildiz (Hande Erçel) nehéz időket él át Serkan rákkezelése során. Megszállottja lesz a betegségének, és teljesen más emberré válik, miután túlélte azt, félelme támad az érzelmi kötődéstől, többször elhalasztja házasságát Edával, és teljesen elutasítja az apa létét. Így Serkan visszatér, hogy csak a munkájára koncentráljon. Ezek a különbségek fokozatosan elválasztják Serkant és Edát, akik végül elválnak. Később Eda, aki Olaszországba készül tanulmányait befejezni, és Serkan, aki folytatja életét, végül évek múlva újra találkoznak, és az élet meglepetéssel készül mindkettőjüknek. Amennyiben többet tudna meg a sorozatról, nézzen be hozzánk a musor.tv weboldalra, és itt a teljes heti rtl műsort is megtekintheti.