Total olajok vásárlása az internetről

A QUARTZ 9000 ENERGY 5W-40 egy teljesen szintetikus prémium motorolaj autókhoz a Total kínálatából. Ajánlott minden nagy teljesítményű és fejlett technológiájú, közvetlen befecskendezéses, többszelepes és turbófeltöltős technológiával felszerelt benzin- és dízelmotoros autómotorhoz. Age Resistance technológiával készült, amely hosszabb ideig tartja az autó motorját.

Total olajok vásárlása egy helyről elérhető az alkatreszek.hu weboldalra kattintva, tehát nézzen be ide még ma és mindent megtalálhat a Total olajokról. Szintetikus technológiájú motorolaj benzin- és dízel személygépkocsik motorjaihoz, különösen alkalmas turbó sűrített, több szelepes és közvetlen befecskendezésű dízelmotorokhoz. Ez a motorolaj a legnehezebb üzemeltetési körülmények között is használható (autópályák, sűrű városi közlekedés), és minden vezetési típushoz, különösen intenzív vezetéshez, és minden évszakhoz megfelelő. Tökéletesen alkalmas katalizátoros motorokhoz és minden ólommentes üzemanyagot vagy LPG-t használó motorhoz. Kopás elleni védelem: ez a szintetikus motorolaj biztosítja a motor optimális élettartamát kopásgátló tulajdonságaival, amelyek megvédik a motor legérzékenyebb részeit. Oxidációs ellenállás: ez a kenőanyag extra hosszú leeresztési intervallumokat tesz lehetővé. Motorvédelem, tisztaság és teljesítmény: ez az olaj mosószert és diszpergáló adalékanyagokat tartalmaz, amelyek tisztán tartják a motort, és ezáltal megőrzik annak teljesítményét.

Egyszerűbb hidegindítás: kiváló folyékonysága tökéletesen illeszkedik a hidegindításhoz extrém időjárási körülmények között, és biztosítja a mechanikus alkatrészek jó védelmét magas hőmérsékleten. Folyékonyság: Kivételes folyékonysága csökkenti a súrlódást, ezért jelentős üzemanyag-megtakarítást eredményez és csökkenti a CO2-kibocsátást. Amennyiben még többet tudna meg nézzen be az alkatreszek.hu-ra.