Rendkívül gyors .hu domain regisztráció az awh.hu jóvoltából

Egy domain név rendkívül meghatározó szereppel bír. Ez az első dolog, amivel találkozik egy oldallátogató, így érdemes addig fontolgatni, ízlelgetni, míg valóban olyan név kerül regisztrációra, ami kapcsolatban áll az oldal profiljával, szolgáltatásával.

A .hu domain regisztráció egyértelműen magyar célközönség megszólítására, hazai piacra, magyar székhelyű vállalkozások számára javasolt. Mivel az online brandek alapköve a jó domain név,  érdemes úgy kiválasztani, hogy elsőre klappoljon. S persze, ha már megvan a kedvelt név, akkor mindenképp ellenőrizni kell, hogy foglalt-e. Az awh.hu ebben tökéletes segítséget nyújt, hiszen a .hu domain regisztráció során a keresőbe beírt nevet lefuttatva kiderül, hogy elérhető-e avagy sem, de erre más keresők is használhatók. Amennyiben nem elérhető a kiválasztott .hu domain, megjelennek más alternatívák, de ha azok nem opciók, lehet tovább morfondírozni a tökéletes domainen. Érdemes erre nagy gondot fordítani, mert keresőoptimalizálás szempontjából sem utolsó a jó domain név.

Amint kiválasztásra került a megfelelő, mehet is a kosárba, majd folytatódhat a hadművelet a megrendelés véglegesítésével, melyhez csupán néhány személyes adatra van szükség. Ezután a fizetés, a .hu domain név jóváhagyása és a végleges jóváhagyás lépésének kell megtörténnie. Az egész folyamat elektronikusan zajlik, nincsenek papír dokumentumok és szerződések. Az awh.hu oldalon nem csupán új .hu domain regisztrációra van lehetőség, hanem domain átregisztrálásra is. Ennek menete némileg hasonló az új domain regisztrálásához. Az awh.hu oldalon található .hu domain regisztrációs árak egy évre vonatkoznak, s magától értetődő, hogy ezt mindig lehet igény esetén hosszabbítani. Maga a folyamat pár perc alatt lezajlik, aktívvá pedig akár pár órán belül is válhat. Kezdjék el a jövőjüket az awh.hu oldallal karöltve építeni!