Q10 koenzim alacsony áron

A Q10 koenzim vagy CoQ10 egy természetben előforduló vegyi anyag, amely az emberi test szinte minden sejtjében létezik. A CoQ10 számos létfontosságú szerepet tölt be, beleértve az energiatermelés előmozdítását és a szabad gyököknek nevezett káros részecskék semlegesítését.

Q10 koenzim rendelhető a gyogyvarazs.hu weboldalon méghozzá pénztárcakímélő áron, ezért itt a helye nálunk ha ön is régóta keres egy olyan helyet, ahol q10 koenzimet rendelhet. A CoQ10 hiánya hátrányosan befolyásolhatja az ember egészségét. Az emberek élelmiszereken és étrend-kiegészítőkön keresztül juthatnak CoQ10-hez. Ahhoz, hogy a test használhassa a CoQ10-et, át kell alakítania inaktív formájából, az ubikinonból aktív formájává, az ubiquinollá. A mitokondrium felelős a test sejtjeinek áramellátásáért. Ehhez CoQ10-et használnak az adenozin-trifoszfát (ATP) kémiai előállításához. Ez a folyamat ATP szintézis néven ismert. Az ATP a test sejtjeinek elsődleges energiaforrása. A mitokondrium azonban szabad gyököket termel az ATP szintézise során. Normál körülmények között a szabad gyökök szabályozzák a sejtek közötti kommunikációt, és megvédik a testet a fertőző mikrobáktól. A CoQ10Trusted Source standard napi dózisa 60 mg-tól 500 mg-ig terjed. A legmagasabb ajánlott adag 1200 mg. A klinikai vizsgálatok azonban napi 3000 mg-os dózisokat használtak.

A CoQ10-kiegészítők különböző típusai eltérő dózist is előírhatnak. A legtöbb kiegészítő a CoQ10 inaktív formáját, az ubiquinont tartalmazza, amelyet nehezebb felszívni, mint az ubiquinolt. Az orvosok gyakran sztatinokat írnak fel a CVD kezelésére. Ezek a gyógyszerek csökkentik a koleszterin termelést, amely hozzájárulhat a betegség kialakulásához. A CoQ10 kiegészítők segíthetnek a sztatinhasználattal kapcsolatos izomfájdalmak enyhítésében. Amennyiben több információt olvasna keresse fel a gyogyvarazs.hu-t.

Vélemény, hozzászólás?