Műfüvet szeretnék az éttermem teraszára. Zöld műfű vásárlás étterem teraszra

A műfű étterem teraszra pompás zöld látványelemmel szolgál, mely így a vendégeknek nagyon hívogató hangulatú. Egy barátságos, komfortos étterem ámulatba ejt.

Az étterem nem csak az ételek ízétől lesz a vendégek számára maradandó élményű, hanem a környezet is befolyásolja a választást. A műfű étterem teraszra, kávézók teraszára, vendéglátóknak jó választás, ha valami látványos elemet szeretnének beépíteni az arculatba. Hátránya nem, előnye annál több van.

Miért válassz éttermed teraszára műfüvet?

  • Azért, mert ez egy jó befektetés, ami akár 10-15 évig is szolgálhatja vendéglátóhelyed.
  • Azért, mert lerakása nagyon egyszerű, meglévő hidegburkolatra gyerekjáték.
  • Azért, mert lerakása akár néhány óra alatt elvégezhető, a nagy négyzetméter területű teraszon is.
  • Azért, mert káprázatos, gyönyörű szép látvánnyal ruházza fel az étterem teraszát.
  • Azért, mert nem csak a padlóra, hanem a falra is feltehető, amivel igazán lenyűgöző hangulat teremthető, a vendégek imádják majd. A műfű falra ragasztása egyszerűen, kétoldalas ragasztóval történhet, ezzel az erős ragasztóval nem fog leesni onnan a műfű.
  • Azért, mert gyerek- és állatbarát, akár csak egy kis sarok is kialakítható, ahol a gyermekek biztonságosan játszhatnak, csúszhatnak-mászhatnak rajta.
  • Azért, mert tisztítása egy étterem teraszon porszívóval is megoldható, nem igényel semmilyen különös bánásmódot. A nyári kánikulában a műfű vízsugárral felfrissíthető, amely aztán hamar megszárad.
  • Azért, mert a modern műfű élethű, akár kültéri műfű, akár beltéri műfű az, amit választasz, az összkép nagyon izgalmas lesz.
Műfű
Műfű

A 34-40 mm szálhosszúságú műfű étterem teraszra jó választás. A 40 mm szálhosszúságú műfű már megtévesztésig hasonlít az igazi fűre, még kis sárga fűszálak is vannak benne. A műfű étterem teraszra akkor is jó, ha az fedett és akkor is, ha valamelyik napszakban tűző nap éri ezt a részt. A szintetikus műfű zöld színe nem fakul ki, ha minőségi műfüvet választunk, ugyanis a legtöbb műfű UV álló.

A műfű étterem teraszán, ha az nem fedett, akkor is ajánlott. Az esővizet jól elvezeti, a kis lyukacsos kialakítású hátoldalának köszönhetően.

Minden étterem megérdemelne egy olyan csodaszép környezetet, ahol a vendégek maximális kényelemben ki tudnak kapcsolódni. Főleg a nagyvárosi éttermek innovációjaként érdemes lenne minél többjüknek alkalmazni a holland műfüvet teraszukra.

A műfű vízigénye nulla, áramigénye nulla, műtrágyaigénye nulla, gondozásként ráfordított ideje nulla. Kényelmesen rendelhető műfű webáruházból, garanciával és akár műfű kivitelezéssel is kérhető.

Vélemény, hozzászólás?