Prémium kategóriás Grp rács alacsony áron

Fröccsöntött GRP rácsainkat úgy tervezték, hogy ellenálljanak a zord, korrozív környezetnek. Nagy teljesítményű és nyitott hálós rácsként ideálisak közepes és nagy igénybevételű felhasználásra számos alkalmazási területen, például tengeri hajókon és offshore platformokon, vagy gyalogos területeken és nagyobb rakományoknál, beleértve a járműforgalmat is.

Grp rács olcsón várja a gravetti.hu weboldalon, többféle méretben és színben, tehát megéri benézni hozzánk, ha önnek is szüksége lenne ezekre a termékekre. A formázott rácsoknál jóval erősebb kialakítású fröccsöntött rácsok nagyobb terhelést képesek elviselni lényegesen kisebb elhajlás mellett. A GRP rács könnyű – jellemzően az acélrács egyenértékű súlyának egyharmada – ugyanakkor rendkívül robusztus és ütésálló. A páratlan korrózióállóságot szilárdsággal, hosszú élettartammal és biztonsággal kombinálva csapatunk mércét állít fel az üvegszál-erősítésű műanyagból öntött termékek terén. A termékek bizonyítottan évekig megbízható szolgáltatást nyújtanak még a legnehezebb korrozív körülmények között is – olyan körülmények között, amelyek a hagyományos fém- és fatermékek gyors károsodását okozzák. A GRP rács más padlóanyagokkal, például fémmel, PVC-vel vagy RCC-vel összehasonlítva számos előnyt biztosít, páratlanul kiváló ütésállóságot, miközben a szilárdság-tömeg arány csak egynegyede az acélrácsokénak. Ezért a GRP rácsok könnyen kezelhetők, vághatók és felszerelhetők, és testreszabhatók a vevő igényei szerint a helyszín állapotától, a közmű alkalmazásától és az időjárási viszonyoktól függően.

A GRP rácsok ideális megoldást jelent az ipari környezetben előforduló korróziós problémákra.  A GRP rács nem vezet áramot és nem mágneses, nagyszerű megjelenés, egyszerű telepítésű és karbantartása ingyenes. Amennyiben még ennél is többet tudna meg, keresse fel a gravetti.hu weboldalt.