Pets Alive – Robo Unikornis 3 féle színben

A legtöbb kislány szereti a lovakat, azonban még jobban szereti az unikornisokat. Ezek a csodálatos lények illenek a csodálatos kis hercegnőkhöz. Most akár meg is vásárolhatja gyermeke számára játék formájában!

Pets Alive – Robo Unikornis 3 féle színben minden kis királylánynak. A robo unikornis teljesen el fogja bűvölni gyermekét. A varázslatos unikornist megpuszilhatja a kicsi, az pedig visszapuszil. Sőt, bármit mondd a gyerek, a csodálatos robo unikornis azt meg fogja ismételni. Az interaktív egyszarvút meg lehet etetni, fésülgetni, sőt el is lehet altatni. Az unikornist simogathatja is a gyerek, ami hálából zenélni fog neki, ráadásul a szarva a szivárvány minden színében fog pompázni. Az unikornis meghálálja, ha kis gazdája törődik vele. Az unikornis mégis csak egy ló, még ha varázslatos is, így csodaszép istálló is jár hozzá. A robo unikornis három darab AAA elem által működik, amit a csomagolás már eleve tartalmaz. A játékot három éves kortól ajánlják a gyártók. Ez az aranyos játék minden kislány nagy álma. Az unikornissal való játék kiváló elfoglaltságot jelent a kicsik számára!

A varázslatos unikornis tökéletes ajándék a gyermekek számára, hisz egyedül, de akár társaságban is kiválóan el lehet vele játszani. A varázslatos unikornis teljesen elbűvöli a lurkót, így hosszú időre képes lefoglalni. A robo unikornis nagyszerű szórakozási lehetőséget, nyújt, ráadásul minden gyermek szeretne egy saját unikornist. A jatek-webaruhaz.hu weboldalon megtalálhatja a Pets Alive – Robo Unikornist, valamint a hozzá tartozó leírást. A jatek-webaruhaz.hu weboldalon számos kiváló minőségű izgalmas játékot találhat, így mindenképp megéri ellátogatni a webáruházba és megtekinteni a széleskörű kínálatot!

Vélemény, hozzászólás?