Páncélszekrények a magas fokú védelem

Gondolta volna, hogy akár az Ön otthonában is lehet páncélszekrény? Ugyanis nem csak a pénzintézetekben találhatók meg, hanem egyre több háztartásban is.

Páncélszekrény a magas fokú biztonságot képes garantálni. Ugyan a széfek is biztonságot nyújtanak, de az igazi védelmet a páncélszekrény jelenti. Ha látta a Halálos iramban című filmet, akkor bizonyára azt a jelenetet is, ahogy Dom és Brian végig húznak két autóval egy hatalmas páncélszekrényt Rio de Janeiro utcáin. Mindenképp látványos jelenet volt, azonban arra, hogy ez a valóságban megtörténjen, meglehetősen kicsi az esély. A filmekben azt is gyakran látni, hogy a főszereplő játszi könnyedséggel nyitja ki a páncélszekrényt és a kiérkező rendőrség már csak a pénz hűlt helyét találja. Ez azért egyáltalán nem ilyen egyszerű, ugyanis egy páncélszekrény kinyitása szinte lehetetlen feladat. Az pedig, hogy a filmekben gyakorlatilag percek alatt nyitják ki, szintén nonszensz.

A pénzintézetekben, váltókban, ékszerüzletekben található páncélszekrények több százezer forintot érő darabok, melyek a MABISZ vagyis a Magyar Biztosítók Szövetsége által minősített darabok. Ezek általában riasztóval védettek. Azonban nem csak az ilyen intézetekben, üzletekben van páncélszekrény, de akár az Ön otthonában is lehet. Ma már ugyanis egyre gyakoribb, hogy átlag háztartásokban is alkalmazzák az értékek védelmére. Hogy pontosan mitől olyan hatékony a páncélszekrény? Egy olyan vagyonvédelmi eszközről van szó, amit betonnal és gyártók által titkosított speciális anyagokkal megerősített dupla fallal rendelkezik és három vagy négy irányba záródik. Egy szóval a páncélszekrény maga a tömör védelem, ami komoly biztonságot jelent értékei számára! Bővebb információk a banktechsafe.hu webáruházban!

Vélemény, hozzászólás?