Nerf Nitro Duelfury Dauolition dupla autókilövő szett

A kisgyermekek, ám főként a fiúk sokszor rajongással nézik a gyors autókat, és az autóversenyeket. Szinte elvarázsolja őket a sok színes suhanó autó, a csikorgó fékek.

Nerf Nitro Duelfury Dauolition dupla autókilövő szett kedvező áron megvásárolható a honlapunkra látogatva. A kisfiúk nagy örömére megérkezett a legmodernebb és leggyorsabb autókilövő szett, mellyel még élvezetesebbé tehetik a játékot. A játékot egyszerre többen is játszhatják, így talán ez bizonyul benne a legjobbnak, hogy gyerekek a barátaikkal együtt élvezhetik a száguldást. A szettben található kisautók extra könnyűek, így garantáltan sikeresen veszi az akadálypályát. A kilövés puska szerűn történik. A start legjobban egy Nitro fegyverre hasonlít, és a ravasz lehúzást követően már száguld is a kis autónk. A játék minőséges műanyagból készül, ezért jól bírja a terhelést. Főként 5 éven felüli gyerekek számára ajánlják, ám más korosztály is jól elszórakozhat vele. Lepje meg gyermekét egy ilyen szuper autóversenyző szettel, mellyel garantált az izgalom és a látványos és egyben szórakoztató játék.

Amennyiben felkeltettük a figyelmét, és szeretné gyermekét meglepni születésnapra, névnapra vagy bármilyen más alkalomra, akkor nincs más teendője, mint felkeresni bennünket a honlapunkon. A www.jatek-webaruhaz.hu –ra kattintva a teljes kínálatunkat megtekintheti. A legszimpatikusabb termékek kiválasztása esetén pár kattintás által könnyedén meg is rendelheti. A csomagokat biztonságos futárszolgálat mellett, pár munkanapon belül a megadott lakcímre kiszállítjuk. További elérhetőségeink +36 70 64 96 396 vagy a +36 70 93 33 708-as telefonszámon. Illetve írhat nekünk az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címre. Várjuk sok szeretettel!

Vélemény, hozzászólás?