Nem tartózkodik otthon? Nem akadály!

Az online rendelés manapság egyre elterjedtebb, hiszen egyre több időt töltünk az internet előtt, és már szinte bármilyen terméket vagy szolgáltatást meg tudunk rendelni otthon, a kanapénkon ülve is. Gyakran felmerül viszont a kérdés, hogy ha nem vagyunk otthon, akkor hogyan és mikor vehetjük át csomagjainkat. Bővebben erről weboldalunkon, a mixpakk.hu-n is olvashat.

Nem tartózkodik otthon? Nem akadály! Olyan esetekben, amikor csomagot vár, viszont nem lesz otthon az átvételkor, akkor a jobb kiszállító cégek lehetőséget adnak arra, hogy egy csomagponton 5-7 munkanapon belül kivehesse az érkezett csomagot, viszont akár a csomagautomata lehetőségét is választani lehet. Házhozszállítás esetén is van lehetőség arra, hogy a futárral előre egyeztessen, így nem lesz probléma abban az esetben, ha éppen nem tartózkodik otthon amikor megérkezik a csomag. Egyes webáruházak lehetővé teszik azt is, hogy a kiszállítás előtt telefonhívást igényeljen, tehát valóban több lehetősége van abban az esetben, ha online rendelt valamit, viszont nincs otthon az átvételkor.

Amennyiben még ennél is többet szeretne megtudni a kiszállításról és kézbesítési szolgáltatásainkról, akkor mindenképpen látogassa fel weboldalunkat a mixpakk.hu-t, hiszen itt megtalálja majd elérhetőségeinket is a teljes leírás mellett. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk valamelyik szolgáltatásunkról, akkor ne habozzon, forduljon azonnal ügyfélszolgálatunkhoz az info@mixpakk.hu e-mail címen, mert mi azonnal felvesszük majd önnel a kapcsolatot, hogy válaszolni tudjunk majd a feltett kérdésekre. Válasszon minket, és az alap szolgáltatásokon kívül számos extra kézbesítési szolgáltatás részese is lehet majd, ráadásul a házhozszállítást villámgyorsan oldjuk meg.

Vélemény, hozzászólás?