Munka akkumulátorok minden mennyiségben!

A munka akkumulátorok azok az akkumulátorok, amelyek állandó energiaszolgáltatásra vannak tervezve, és nem az indító akkumulátorok lökésszerű használatára. A munkaakkumulátor vagy más néven a meghajtó akkumulátor tehát más, mint az indító akkumulátor, ezek nagyon rövid ideig vannak csak üzemben, viszont kis időintervallumon belül nagy energiát kell kifejtsenek a dugattyúk megmozdításához.

A legjobb munka akkumulátor tehát az az alkatrész, amely elektromos energiát biztosít ahhoz, hogy az elektromos berendezések folyamatosan működni tudjanak. A munka akkumulátor nélkülözhetetlen alkatrésze a vitorláshajóknak, a napkollektornak, a csónak motornak, illetve a lakóautónak is. A meghajtó akkumulátor hasonlóan működik, mint az indító akkumulátor, hiszen a meghajtó is ólom-savas, mint az indító. Ennél az akkumulátor típusnál is számos kritérium van, amely megegyezik az indító akkumulátornál előírtakkal. Az egyik például az, hogy károsodás nélkül feltölthető és biztonságos legyen, illetve ne igényeljen karbantartást. Az is egy rendkívül fontos szempont, hogy az elektromos energiát tudja hosszabb ideig tárolni és a lehető legkevesebb áramot fogyassza a feltöltéshez.

A Kovács Autóalkatrész kínálatában az egyik legkiválóbb munka akkumulátor a Varta Professional DC 12V 140AH, amelyre egy éves garanciát vállunk, és már egy munkanap alatt beszerezhető. Az akkumulátor talprögzítése B00, pólus formája normál, súlya pedig 36,62 kg. Amennyiben többet szeretne megtudni erről az akkumulátorról vagy bővebben olvasna szolgáltatásainkról, mindenképp látogassa fel weboldalunkat, az alkatreszek.hu-t. Ha kérdéseket szeretne feltenni valamelyik alkatrésszel kapcsolatban, mindenképp vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza bátran a +36 62 468 444 telefonszámot és mi minden kérdésre válaszolunk.

Vélemény, hozzászólás?