Zsinórfüles papírtáska – minőség és színvonal!

A zsinórfüles papírtáska a legelegánsabb és legexkluzívabb stílus az összes papírtáska stílus közül, hiszen kényelmes a fogása, biztos fogást kölcsönöz, ráadásul kibír minden időjárási körülményt. Kapható már feliratozva, vagy fehér színben, akár még színezett stílusban is, de bármelyiket is válassza, mindegyik megállja a helyét. Kereskedelmi vállalkozások különösen szeretik ezt a típust szállítási feladatokhoz.

A zsinórfüles papírtáska áll táskatestből és táskafülből, amelyek legtöbbször azonos színű anyagokból készülnek, de külön rendelhető olyan is, amelynek teste eltér a fülétől. Ezek a papírtáskák eltérő technológiával készülnek, mint a sodrottfüles illetve a szalagfüles,  a zsinórfüles papírtáskát még mindig gyakran készítik nem gépesített eljárással, tehát ez valamivel drágább mint a másik két típusú papírtáska, de sokkal exkluzívabb is az előző kettőnél. A zsinórfüles papírtáskákat többféle anyagból is készíthetik, de általában az alapanyaguk a műnyomó papír, a karton, a hullámbordázott papír illetve a kreatív papír. Legtöbbször szükséges a matt vagy fényes fóliázás is, hogy a táska megtartsa tartósságát, valamint szilárdságát.

A zsinórfül pedig valamilyen speciális zsinórból készül és nem papírból, lehet akár szatén vagy pamutzsinór is. A fülek színe szabadon kiválasztható. A zsinórfüles papírtáska tehát jó teherbírású, tartós illetve közepes árfekvésű. A táskák elláthatóak feliratokkal, grafikai elemekkel illetve logókkal is, Több ezer darabos rendelés esetén a logó vagy a grafikai elem elkészítése gépi eljárással megy végbe. Amennyiben többet szeretne megtudni a zsinórfüles papírtáskákról, mindenképpen érdemes fellátogatni a papirtaska-online.hu weboldalt, ahol bővebben olvashat a többi papírtáskáról is.

Vélemény, hozzászólás?