Mennyezeti lámpa akciós áron kapható!

A LED-es világításnak világosnak, egyenletesnek, megbízhatónak, tartósnak és energiatakarékosnak kell lennie az irodai környezetben. Zökkenőmentesen beleolvadhatnak a mennyezeti csempékbe, vagy felfüggeszthetők a mennyezetre, hogy lebegő világítópanelt hozzanak létre. Ez felerősíti az épület belső tereit, és tökéletes környezetet teremt a látogatók számára. Éppen ezért egyre több helyen alkalmaznak LED-es mennyezeti lámpákat!

Mennyezeti lámpa rendelhető az egloshop.hu weboldalon kedvezményes árakon! Tekintse meg a teljes lámpa kínálatot az egloshop.hu weboldalon az árakkal és a rendelés részleteivel együtt.  A mennyezeti lámpa nemcsak jobb megvilágítást biztosít, hanem kevesebb energiát fogyaszt, tovább tart és környezetbarát. Ezenkívül egyenletes megvilágítást és biztonságos munkakörülményeket biztosítanak a dolgozók számára. A fluoreszkáló lámpákkal ellentétben a mennyezeti LED panelek azonnal teljes fényerőt biztosítanak, felmelegedési idő nélkül. Fényvisszaverő anyagot használnak, amely biztosítja a megfelelő fénykibocsátást. Ezek a lámpatestek képesek befolyásolni az általános munkakörnyezetet meghatározott színhőmérséklet felhasználásával.

Kelvinben mérve a különböző színhőmérséklet többféleképpen befolyásolhatja a munkavégzést: a 3500 ezres fény meleg, hívogató környezetet teremt, amely alkalmas szállodák, kiskereskedelmi üzletek és egyéb vendéglátóipari alkalmazások számára. A 4000K fény segít csökkenteni a szem megerőltetését, ami ideális irodákban, könyvtárakban és tantermekben. Például egy függesztett lámpatest irodai világítással, minimálisra csökkenti a tükröződést, és tágas és jellegzetes megjelenést kölcsönöz a munkaterületnek. Amennyiben mennyezeti világítást rendelne, megéri felkeresni weboldalunkat az egloshop.hu-t!