LXC VPS Linux rendszerekhez!

Az LCX VPS lehetővé teszi GNU/Linux alapú rendszerek futtatását. Megoldások széles skáláját kínáljuk, beleértve az előre telepített alkalmazásszervereket. Rendszerét bármikor, bárhol elérheti, szolgáltatásai teljes elérhetőséggel futnak majd a Magyarországon és külföldön egyaránt kiválóan működő, rendkívül erős internetkapcsolatnak köszönhetően.

LXC VPS Linux rendszerekhez elérhető az awh.hu weboldalra látogatva, tehát keressen fel minket és tudjon meg többet erről a technológiáról. Gazda operációs rendszeren futtatva, LXC konténeren az operációs rendszer újraindítása nélkül átméretezheti a virtuális lemezt, és a változtatások azonnal megtörténnek. Mivel újraindítás nélkül frissítheti a lemezt, a memóriát vagy a VPS magjainak számát, erősen ajánljuk ezt a fajta VPS-t, ha kritikus műveletekkel foglalkozik, és nem lehetséges az állásidő. Mivel egy olyan konténer, amely a legtöbb rendszerfunkciót kezelő gazdagép operációs rendszerén fut, az LXC VPS nagyon alacsony költséggel rendelkezik, és nagyon gyorsan indítható. Képsablonok használatával automatikusan telepíthet bármilyen Linux operációs rendszert a kínálatunkból, gyorsan és egyetlen kattintással.

Abban az esetben, ha alacsony árú, de nagyon gyors VPS-re van szüksége, amelyen webalkalmazásait vagy webhelyeit tárolhatja, anélkül, hogy a szerver szintjén sok testreszabás lenne szükséges egy megosztott kernelen, akkor egy LXC tárolót javasolunk. Fő előnye, hogy azonnali alkalmazáshordozhatóságot biztosít a felhasználónak anélkül, hogy a virtuális gép beállítása miatt kellene aggódnia, kedvező áron. Az LXC egy megosztott kernellel rendelkező gazdagép operációs rendszer elszigetelt tárolója, amely nagyon könnyű megoldást biztosít nagyobb sűrűséggel, amely nem teszi lehetővé egyéni kernelt. Bővebb leírásért nézzen be az awh.hu-ra.