Luxus shaggy szőnyeg az ágy mellé!

Egy kis luxust Te is megérdemelsz! A luxus shaggy szőnyeg az ágyad mellett mindig fantasztikusan puha felülettel bűvöl el. A szőnyegek lakásunkban nem csak dekorációs célt szolgálnak, hanem meleg, puha felületükkel a kényelmünket is maximalizálják. A szőnyegek több formáját ismerjük, a klasszikustól kezdve a vékony mosható szőnyegekig, van azonban egy olyan típus, ami mindenkit lenyűgöz.

A luxus shaggy szőnyeg!

Ez a szőnyeg hosszú szálú szőnyeg típusú, mely nagyon népszerű darab a lakberendezésben. Szerepe több funkciós, hiszen esztétikus és praktikus is. Több mérete ismert, a kisebbektől egészen a nagyméretig, a szögletes szőnyegtől a kerek luxus shaggy szőnyegig. Egy minőségi, gyönyörű, bolyhos, hosszú szálú shaggy szőnyeg a lakásunk minden helyiségébe alkalmas, de legjobban a nappali és a hálószoba, ahol imádjuk.

A luxus shaggy szőnyeg az ágy mellé is tökéletes választás főleg akkor, ha hidegburkolat van a hálószobában. Viszont a dupla szőnyegezés is kedvelt módszer, vagyis ha padlószőnyeg van a szobában, tehetünk rá kisebb méretű luxus shaggy szőnyeget az ágy széléhez. Az ágy kialakításától függően 2, de akár 3 shaggy szőnyeg is lehet a széleinél.

Legyen shaggy szőnyeg az ágy mellett, ha nincs padlófűtés.

Az ágyelő shaggy szőnyeg nagyban hozzájárul a melegség-érzetünkhöz, így minden nap maximálisan otthonos és meghitt érzés kerít uralmába, amitől kiegyensúlyozottak és nyugodtak leszünk. A hálószobában többnyire mezítláb tartózkodunk főleg akkor, ha csak aludni térünk be a szobába. A hidegburkolaton felfázhatunk, ezért ha tehetjük, helyezzünk el vastag, meleg, puha, luxus shaggy szőnyegeket az ágy szélénél. Talpaink is imádni fogják és szívünk-lelkünk is tündökölni fog.

Shaggy szőnyeg
Shaggy szőnyeg

Aduász egy hatalmas shaggy szőnyeg a hálószobában!

Sokan talán pazarlásnak gondolják, ha az ágy alá helyezünk egy óriási shaggy szőnyeget. Például egy 250×350 cm shaggy szőnyeget, vagy egy 300×400 cm shaggy szőnyeget.

A leggyakoribb, kétszemélyes ágy mérete 140 x 200 cm, illetve a 160 x 200 és a 180 x 200 cm. A luxus shaggy szőnyeg 250 x 350 cm és a 300 x 400 cm is tökéletes ezekhez a méretű ágyakhoz. Helyezzük el úgy, hogy a fejvég kivételével az ágy mindhárom oldalán kilógjon a shaggy szőnyeg. Ha leszállunk az ágyról, bármelyik irányba megtehetjük úgy, hogy talpunkat meleg, puha szőnyeg érintse. A megfelelő szőnyeg méret kiválasztása függ az ágy méretétől is, így természetesen ezt megtehetjük az egyszemélyes ágyakkal is.

A luxus shaggy szőnyeg anyaga selymesen puha, igazán exclusive és impozáns megjelenést ad a helyiségnek. Gyönyörű színek, modern, letisztult, vagy feltűnő, mindent megvalósíthatunk velük.