Lila szoba és lila szőnyeg a változáshoz

A karakteres ultraviola a lila egyik árnyalata, ami elnyerte 2018-ban az év színe díját. A lakberendezők azóta is előszeretettel használják a lakástextilek, a bútorok és a falak színének kiválasztásánál. Legyél egy kicsit Te is lakberendező és szerezz be valami lilát! Mit szólnál egy lila szőnyeghez?

A színek bizonyítottan hatással vannak ránk. Hatnak a kedélyállapotunkra, stimulálják az energetikai állapotunkat, megnyugtatnak, vagy éppen inspirálnak. Mit kell tudni a lila színről? Csupa pozitív dolog áll mellette. Például tudjuk, hogy az elegancia, a jólét, a luxus és az előkelőség színeként van feljegyezve. A köztudatban a lila egy romantikus, nőies szín, bár alapjában véve mégis uniszex. Miért? Mert a lila a piros és a kék szín energiáit közvetíti, ezek közül az egyik női, a másik férfi alapokat ölel át.

Miért ne tolhatnád ki a határaidat? Miért lennél szürke? Miért olvadnál be a tömegbe? Fesd át az egyik falat a lakásban valamilyen élénk színnel, használj vidám, sugárzó színeket. Öltözködj kedved szerint, mosolyogj a világra és a világ visszamosolyog rád! A lila egy pozitív, életigenlő szín. Tökéletes a változáshoz. Kezdd ezt a változást a hálószobával. Egy lila szőnyeg beszerzése tökéletes lesz ahhoz, hogy megtapasztald energiáit. Képzelj csak el a hálószobádban egy lila színű, szép, nagyméretű shaggy szőnyeget egy sárga színű fotellel és függönnyel, illetve modern, fehér színű bútorral.

Szőnyeg
Szőnyeg

Energikus, lendületes, fiatalos, mégis nyugalmat áraszt. Tökéletes a pihenéshez. Én egy picit tovább is gondolnám a lila színt. Mit szólnál, ha a lila szőnyeg rögtön padlószőnyeg lenne, abból is a shaggy padlószőnyeg? Szenzációs hangulatot ad a szobának, az egyszer garantált. Egy lila shaggy padlószőnyeg a hölgyek álma, de nem csak a hálószobába, hanem a gardrób szobába is remek ötlet. Inspirálóan hat minden reggel, amikor belépsz és eltöprengsz, mit is vegyél fel aznapra. Tuti, hogy sosem fogsz szürkén felöltözni. A lila szőnyeg imádnivaló!

Lila szőnyeg a fürdőszobába? Miért ne? Jól illik a világos szaniterekhez, de a közép sötét, vagy sötét csempéhez is. A megfelelő kiegészítőkkel tökéletes harmóniát varázsolhatsz vele. A fehérrel kifejezetten szép, elegáns és mesés, igazi 21. századi lesz a fürdőszobád.

A lila szín jó választás azoknak, akik mernek különbözni a megszokottól, és akik egyedi hangulatot szeretnének teremteni maguk körül. A lila egyszerre trendi, stílusos, mesés és igazán kitűnik a tömegből.

Vélemény, hozzászólás?