Levendula palánta értékesítés jó áron

Európában a rómaiak terjesztették el a növényt és tőlük ered a levendula neve is: a „lavare”, magyarul „mosni” ige arra utal, hogy már régen is igen fontos növény volt a szépségápolásban a levendula.

A levendula palánta és a levendula felhasználásának teljes leírása megtekinthető a pannonhalmilevendula.hu weboldalon és itt mindent megtudhat majd a levendula értékesítésről is, tehát érdemes ide kattintani. A levendula egy félcserje amely a Földközi-tenger partvidékéről származik, de akár Kelet-Indiában is fellelhető. A levendulának összesen 21 fajtáját ismerjük, bár a természetgyógyászat szempontjából csak három levendula fajta az, ami igazán fontos. Ha a pannonhamilevendula.hu weboldalra kattint, akkor a levendula termesztésről és értékesítéséről is többet tudhat majd meg, valamint Facebook oldalunkat is megtekitnheti majd. A levendula lehet egészen világos színű, halványrózsaszín, akár a „Loddon Pink” nevű változat, lehet lila is, mint a „Hidcote”, de lehet fehér színű is, mint a „Nana alba” változat.

A levendulatermesztés Dél-Franciaországban igen elterjedt, ahol a levendulát Provance-ban termesztik egy hatalmas területen. Amennyiben még több részletet és információt szeretne megtudni a levendulafajtákról, ezek illatáról vagy a levendulatermesztésről, akkor ne habozzon, keresse fel weboldalunkat a pannonhalmilevendula.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat a levendulákról és arról is, hogy mire lehet őket leginkább felhasználni. Amennyiben bármi kérdései lennének a levendula készítményekkel, a levendula  értékesítéssel vagy a levendula termesztéssel kapcsolatban, arra is van lehetősége, hogy feltegye nekünk ezeket a kérdéseket, csak vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal az info@pannonhalmilevendula.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a 06 20 595 7777 telefonszámot.

Vélemény, hozzászólás?