Lehúzógerenda kölcsönzés Budapest városában és vonzáskörzetében!

A megfelelően vízszintes és tartós betonfelület kialakításához a felületet le kell csupaszítani és vibrációs lehúzógerendával tömöríteni. A vibráció 50-150 mm mélységben hat, a beton állagától, a gerenda hosszától és a motor teljesítményétől függően. Bővebben erről weboldalunkon olvashat majd.

Lehúzógerenda kölcsönzés Budapest vonzáskörzetében elérhető a bestrent.info weboldalon, tehát keressen fel minket és tekintse meg kínálatunkat hogy kiválaszthassa a megfelelő lehúzógerendát igényeihez. A lehúzógerenda ideális nagyobb felületekre, ahol rövid időn belül nagy mennyiségű betont kell felhordani, és a gerendák teljesítménye már nem elegendő a friss beton gyors feldolgozásához, durva kaparáshoz és rotor előkészítéséhez. A lehúzógerendák segítik a nyers betonfelület lekaparását, azaz simítását, egyenletessé tételét, tehát építkezésekre például tökéletes. Használatuk során a légbuborékok eltűnnek, a beton tömörebbé válik, akár aljzatbetonra, akár esztrichbetonra hordják fel ezeket. A lehúzógerendák durva kaparásra vagy forgókaparásra való előkészítésre is alkalmasak ha valahol erre lenne szükség. Vibrációs lehúzógerendával a tartós betonfelületek és a megfelelő szintezés hatékonyan és gyorsan elvégezhető (lehúzható és tömöríthető a szint). Kisebb felületekhez és betonvastagsághoz is könnyen használható, ideális friss beton gyors megmunkálásához és durva csupaszításhoz egyaránt.

Tartós betonfelületek és megfelelő szintek alakíthatók ki hatékonyan és gyorsan egy vibrációs lehúzógerenda segítségével. A lehúzógerenda ideális friss betonfelületek gyors megmunkálásához, durva csupaszításhoz, rotorsimítás előkészítéséhez. Az állítható gerendapár 2,5-6 méteres szalagok húzására alkalmas. Az ikergerenda opcionális tartozék. Ha még ennél is többet tudna meg a lehúzógerendákról és bérelni szeretne egyet, keresse fel bátran a bestrent.info weboldalt.