Kedvező árú Fossil karórák webáruházunkban!

A Fossil karórák világszerte is elismertek és közkedveltek, ami nem meglepő, hiszen ízig-vérig amerikai stílusúak, és jellemző rájuk a divat valamint a folyamatosan megújulás. A Fossil márkát Tom Kartsotis testvére unszolására indította el, és az óta is töretlenül sikeres. A hagyományos vonalak ötvöződnek a mai divattal, így Kartsotis egy igazán magas minőségű darabot alkotott.

Fossil karóra kínálatunkban női és férfi karórákat is rendelhet egyaránt. A női karórák közül a Fossil Georgia képviseli a legszebb női vonalakat, sportosabb eseményekhez és elegáns alkalmakhoz egyaránt érdemes felvenni. Szíja bőrből készült és kék színű, tokja pedig ezüst tónusú és szerkezete rozsdamentes acéltokban helyezkedik el. Számlapja fehér mintázatos mutatói pedig rozé arany tónusúak. Egy másik minőségi női karóra a Fossil Tailor, amely egy elegáns vonalú karóra. Szerkezete rozsdamentes arany tónusú acél tokban helyezkedik el, szíja bőrből készült és barna színű, jelzői pedig arany tónusúak. Az óra, a perc és a másodpercmutató mellett az óra a dátumot is jelzi.

A férfi karórák között kiemelkedik a Fossil Sport 54, amely egy igazán sportos darab, hiszen ezüst tónusú acélszíjas, számlapja pedig kék színű, és kronográf szerkezettel rendelkezik. Mutatói ezüst körvonallal rendelkeznek, éjjel pedig világítanak is. A Fossil Machine férfi karóra egy másik nagyszerű darab, ami barna bőr szíjjal rendelkezik, divatos, és akár több modellben is elérhető webáruházunkban. További információkért és a fossil karórák teljes kínálatáért érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat, a divatorak-webaruhaza.hu-t. Amennyiben kérdések merülnének fel, bátran felveheti a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@divatorak-webaruhaza.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 383 1351 telefonszámot.

Vélemény, hozzászólás?