Kedvezményes árú lakatok az 1kulcs.hu webáruházban!

Lakat kínálatunkban az 1kulcs.hu webáruházban több kategória közül válogathat, ahol megtalálhat átlagos védelmet nyújtó lakatokat, és egészen magas biztonságra felkészült lakatokat is egyaránt. Nálunk egyedülállóan kültéri lakatokat is talál, főleg az Abus kínálatából, amelyek párás, vagy esős is esetén is tökéletesen megállják a helyüket.

Lakat kínálatunk első típusa a normál lakat, amely átlagos védelmet biztosít és rézből készült. Ezek 2-3 kulcs tartozik, de webáruházunk széles kínálatában könnyen talál 5 kulcsos lakatokat is. Kengyele edzett acél, így a levágása igen nehéz, szinte lehetetlen. Az ezekhez tartozó kulcs egytől-egyig fogazott, így a lemásolása rendkívül egyszerű. A következő kategória webáruházunkban a biztonsági lakat, amely nagyon magas védelmet képes biztosítani. Az „U” alakú lakat típusokat nagyon nehéz levágni, hiszen kengyelük nehéz hozzáférhetőségű és az edzett acél a kengyelben kb. 10-12 mm magas. A számzáras típusok viszont csak látszat védelmet, alacsony védelmet biztosítanak, amelyeket főként szekrényekhez, vagy poggyászokhoz használnak alkalmi tolvajok ellen.

Az azonos kulccsal működő típusokat főleg nagyobb cégek és társasházak használják, mivel ezek olyan lakatok, amelyeket ugyanaz a kulcs működtet. Kedvezményes árú, nagyszerű minőségű lakatjaink bővebb információit megtalálhatja az 1kulcs.hu weboldalra kattintva, ahol elolvashatja továbbá a rendeléssel kapcsolatos információkat is. Házhozszállításunk 1-2 munkanap alatt történik, 10.000 Ft vásárlás esetén teljesen ingyenesen. Ha kérdései vannak, nyugodtan keresse fel ügyfélszolgálatunkat az info@1kulcs.hu e-mail címen, vagy a +3620/4454-072 telefonszámot tárcsázva, és embereink készségesen válaszolnak kedves vásárlóink kérdéseire.

Vélemény, hozzászólás?