Dugattyúgyűrűk nagy választékban!

A dugattyúgyűrű azért fontos, mert ez biztosítja a megfelelő tömítést a dugattyúház fala és a dugattyú között. Általában a meghibásodás először a dugattyúgyűrűt éri el, épp ezért ebből az alkatrészből nagyon széles az után gyártott kínálat az autóalkatrészek piacán. A dugattyúkészítés, amely a hengerátmérőhöz alkalmazkodik, megköveteli, hogy legyen megoldva a dugattyúgyűrű gyártása is.

Dugattyúgyűrűk széles kínálata elérhető alacsony áron, weboldalunkon, az alkatreszek.hu-n. A dugattyúk legtöbbször könnyűfémből készülnek, de létezik kovácsolt dugattyú is. A gyártásnál a leggyakrabban használt anyag az alumínium, és általában fémöntéssel készülnek. A tuningolt motorokhoz ajánlott kovácsolt dugattyúgyűrűt használni, hiszen ezek nagyobb igénybevételt is kibírnak, mint az egyszerű dugattyúk. Az egyik legmagasabb minőségű dugattyúgyűrű típus a Mahle dugattyú. A Mahle gyártó a versenyautók terén több éves tapasztalattal rendelkezik, így kifejlesztették a lehető legjobb dugattyúkat.

Dugattyúgyűrűink leggyakoribb gyártmányai: Alfa Romeo, BMW, Audi, Chevrolet, Honda, Citroen, Mercedes-Benz, Toyota, Volvo, Dacia, Nissan, Opel, Mitsubishi,Renault, Subaru, Suzuki stb. A dugattyúgyűrűk teljes kínálatát, további információkat, valamint a rendeléssel kapcsolatos részleteket megtekintheti, ha felkeresi weboldalunkat, az alkatreszek.hu-t. Amennyiben kérdései lennének dugattyúgyűrűink, vagy más termékeinkkel kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy a +36 62/554-013 telefonszámot tárcsázva. Válassza a Kovács Autóalkatrészt, ahol csakis magas minőségű dugattyúgyűrűket vásárolhat, hiszen a webáruház 2014-ben megkapta az Ország Boltja díjat.

Vélemény, hozzászólás?