Kasszandra studió a kis gyermekek nagy lehetősége

Amennyiben mindig is arról álmodott, hogy az egész világnak megmutatja, hogy az Ön gyermeke mennyire szép, aranyos, ügyes és okos is egyben, akkor itt a vissza nem térő alakalom. Keressen fel bennünket, hogy valóra válthassuk az álmait.

Kasszandra studió a természetes szépségversenyek szervezője. Immáron 14 éve kerülnek megszervezésre a gyermek szépségversenyek, melyek nagy sikerét alátámasztja a hosszú élettartam, melyre vissza tekinthetünk, illetve a nagy érdekeltség. Minden évben megszervezésre kerül a rendezvényünk, ahol akár 2000 érdeklődővel is számolhatunk. A legtöbben, amikor azt hallják, hogy szépségverseny, akkor már rögtön elítélik, ugyanis elsőre a túlsminkelt, póthajas, kicicomázott, betanított gyerekek jutnak eszükbe. Ám nálunk erről szó sincs. A legnagyobb mottónk a természetesség, így az általunk megszervezett versenyek során nem engedélyezett a smink, illetve a túlzott hajformázás sem. Az általunk megszervezett szépségversenyen a résztvevők 5 korcsoportban versenyezhetnek, fiúk és lányok egyaránt. A legfiatalabb versenyzők a hat hónapos kor betöltése után indulhatnak.

A pici versenyzőknek maguk kell a színpadra lépni, ellenben azokkal, akik erre még nem képesek, ők ezt szülői kíséretben tehetik meg. A gyerekeknek nem kell külön produkcióval készülniük, azt mi miden alkalommal biztosítjuk, nekik nincs más dolguk mint élvezzék. Mi mindent megtesszük annak érdekében, hogy a gyerekek ezekre a rendezvényekre ne úgy tekintsenek, mint egy versenyre, sokkal inkább szeretnénk egy gyermekfesztivált hangulatot előidézni. Ugyanis bohócok, bűvészek és énekesek gondoskodnak a felhőtlen szórakozásról. A résztvevő gyerekeket modellekből és szépségkirálynőkből álló zsűrik fogják pontozni.

Vélemény, hozzászólás?