Hodály jó áron online!

Állattenyésztő komplexumainkat kínálva a nyugati termelők technológiájára és annak sikeres működésére támaszkodunk a vezető nemzetközi és hazai gazdálkodók háztartásában. A juhhodály építésének tervezési jellemzői vannak, amelyeket figyelembe kell venni a termelés költséghatékonyságának biztosítása érdekében.

Hodály elérhető a gravetti.hu weboldalra látogatva, tehát ha az ön juhállományának is szüksége lenne egy hodályra, akkor itt a helye nálunk. Mindenekelőtt a juhtartásra szolgáló épületnek célszerűbb egyszintesnek lennie. A juhállomány méretei a juhcsoportoktól, tartási rendszerüktől, a gazdálkodás gépesítésének mértékétől függenek. A különböző birkacsoportokat más partícióban kell tartani. Minden csoportnak biztosítani kell a saját mikroklíma feltételeit (hőmérséklet és páratartalom). A juhok tartása további szigetelést vagy fűtést, valamint kiegészítő szellőzést igényel. A juhok komfortos éghajlati viszonyok között való tartásához tágas, száraz, jó légáramlású hodályra van szükség, de mindenképp legyen huzatmentes. Mindezek a szempontok elérhetők a cégünk által gyártott hodályok által. A környezetbarát anyagból készült juhhodályok védik az állatállományt az időjárás viszontagságaitól – esőtől, hótól vagy széltől. Nem szabványos, egyedi keretes sátoros juhistállót és állattenyésztő komplexumot is tudunk Önnek tervezni és legyártani.

Két irányzat létezik a birkák elhelyezésére: biztosítsunk bőséges menedéket, vagy adunk is meg nem is. A juhok gazdaságában való elhelyezésére a tökéletes választás a nyáj méretétől, a juhok tenyésztésének céljától, a lakhelyétől és az évszaktól függ. Amennyiben többet tudna meg erről és profi hodályra lenne szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot a gravetti.hu weboldalon.