Gyors és biztonságos – Az IHDE Azonnal Terhelhető Implantátum Rendszer

Ha egy vagy több fog hiányzik, akkor nem érdemes húzni az időt vagy hezitálni, minél előbb sort kell keríteni a fog implantálásra. A hagyományos implantátum helyett sokkal okosabb döntés az IHDE implantátumot választani, mely rendkívül sok előnnyel rendelkezik, így nem csoda, hogy népszerűsége folyamatosan növekszik.

Fog implantátum tökéletes abban az esetben, ha egy vagy több foga is hiányzik. A hiányzó fogak komoly problémát jelentenek. Érdemes mielőbb gondoskodni a pótlásról, mivel könnyen megváltozik a rágás és a szájtartás, ha hozzászokik, hogy nincsen meg az összes foga. Ráadásul manapság az ápolt megjelenéshez hozzátartozik a szabályos, esztétikus fogsor is. A mielőbbi fog implantálás tehát nagyon fontos, nem érdemes húzni-halasztani. A hagyományos fog implantálás hátránya, hogy nagyon hosszú ideig eltarthat, akár hetekig, hónapokig is várakozhat. Ha gyorsabb megoldásra vágyik, akkor a legjobb, ha az IHDE Azonnal Terhelhető Implantátum Rendszert választja. Ezzel a módszerrel, akár hetvenkét órán belül korona kerülhet az implantátumra.

Az IHDE Azonnal Terhelhető Implantátum Rendszer több fog elvesztése esetén és extrém sorvadt állcsontoknál is tökéletesen alkalmazható. Ezenkívül a dohányosok és cukorbetegek esetében is jó választás. Ha a hagyományos implantáció valamiért nem jöhet szóba vagy nem járt sikerrel a csontbeültetés, abban az esetben is érdemes adni egy esélyt az IHDE implantátumnak. Különösen azért, mert így nincs szükség csontbeültetésre és a szervezetbe nem kell, hogy idegen csont kerüljön. Az IHDE fog implantáció minimális fájdalommal jár és sokkal gyorsabb, mint a hagyományos implantálás. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni, akkor érdemes ellátogatni a dentalcenterkelemen.hu webáruházba!