Fogpótlás implantátum segítségével Győrben

A fogak elvesztése nem csak balesetből kifolyólag lehetséges, ugyanis elképzelhető, hogy a fog annyira sérült, hogy el kell távolítani. Azonban fog nélkül senki sem szeretne lenni, így pótlása szükséges.

Implantátum Győr – ahol az esztétikus mosolyok készülnek! A fogkrém reklámok tele vannak csodaszép mosollyal megáldott emberekkel, így nem csoda, ha az átlagember is epekedve gondol rá, hogy az ő szájában is ilyen tökéletes fogsor helyezkedik el. Sajnos, azonban előfordulhat, hogy balesetből vagy egyéb okból kifolyólag egy vagy több fog eltávolításra kerül, így a hőn áhított mosolyról kénytelen lemondani. Kivéve abban az esetben, ha egy hozzáértő fogorvos segítségével az elvesztett fogak pótlásra kerülnek. A győri Dentys fogorvosai tapasztalt szakemberek, akik már számos páciens számára biztosítottak az elvesztett fogak helyett újakat implantátum segítségével. Az új fogak komoly életminőség javító hatásúak, főleg abban az esetben, ha több fog is hiányzik, különösen a rágófogak.

A fogimplantáció első lépése a konzultáció, valamint a fogsor állapotfelmérése. Az orvos csak ezután tud komplex kezelési tervvel előállni, melyet megoszt a pácienssel is. A kezelési terv tartalmazza a beavatkozásra vonatkozó információkat, ide értve a költségeket, valamint a beavatkozás hosszát és a várható gyógyulási időt is. A fogakról eltávolításra kerül a fogkő, a lyukas fogak betömésre kerülnek. Ha a fog igazán rossz állapotban van akkor ki kell húzni. Ezután nem kell hetekig vagy hónapokig fog nélkül élnie, hiszen a Dentys fogászati rendelőben a foghúzást követően a seb alapos tisztításra kerül, majd a gyulladt szövetet eltávolítják. Ezt követően 48 órán belül az implantátum beültetésre kerül és folytathatja mindennapjait teljes fogsorral.

Vélemény, hozzászólás?