Fenyő online rendelés mindenkinek!

Néhány különféle elmélet létezik arról, hogyan vált az örökzöld fa a kereszténység szimbólumává egy pogány szokásból. Az egyik legenda szerint Bonifác angol bencés szerzetes kivágott egy tölgyfát, hogy a pogányok ne imádjanak egy olyan istent, amelyben ő nem hitt, amikor Németországban élt.

Fenyő online rendelés elérhető a lehető legjobb áron az online-fenyo.hu weboldalon, éppen ezért ne habozzon, látogasson el hozzánk bátran és találja meg álmai fenyőfáját. Amikor egy fenyő kinőt a kidőlt tölgy helyéből, Krisztus szimbólumává vált – a fa háromszög alakja a Szentháromság ábrázolása volt, és új életet jelentett. Az a hagyomány, hogy örökzöld fát vigyen otthonába díszítésre, a németeknél kezdődött a 16. században. A keresztények dióval, almával és mézeskalácsokkal díszítették őket. Néhányan úgy döntöttek, hogy egymásra rakják a fát, piramist hozva létre, és örökzöld ágakkal és gyertyákkal díszítették ezt a fa helyett. Amint a németek a világ más részeire emigráltak, a hagyomány terjedni kezdett. Az 1840-es évekig a karácsonyfákat még mindig elsősorban pogány szimbólumként tekintették Amerikában, így nem sok amerikai otthonban volt ilyen.

Aztán 1846-ban Viktória királynőt és férjét, Albert herceget, aki német volt, bemutatták az Illustrated London News-ban a gyermekeikkel feldíszített karácsonyfájuk előtt állva. Mivel Viktória királynő nagy népszerűségnek örvendett Nagy-Britanniában, az egész világon sokan – köztük az amerikaiak is – elkezdték elfogadni a hagyományt, aminek eredményeként a karácsonyfák az éves ünnepi rutin részeivé váltak. Manapság már mindenki díszít fenyőfát karácsonykor. Amennyiben többet tudna meg az ünnepről és karácsonyfát rendelne keresse fel az online-fenyo.hu weboldalt bátran, és villámgyors kiszállítást biztosítunk rendelés esetén.

Vélemény, hozzászólás?