Kotró-rakodó kölcsönzés Budapest városában

A kotró-rakodógép, amelyet kotró-rakodónak is neveznek, vagy kotrónak rövidítik, egy nehézgépjármű, amely traktorszerű egységből áll, elől rakodó-stílusú lapáttal/kanállal felszerelve, hátul pedig kotróval.

Kotró-rakodó kölcsönzés Budapest városában kedvezményes áron érhető el, tehát nézzen be hozzánk bátran és megtekintheti bérelhető kotróinkat. A (viszonylag) kis méret és sokoldalúság miatt a kotrórakodók nagyon gyakoriak a városi szintű építkezésben és a kis építkezésekben (például egy kisebb ház építése, a városi utak rendezése stb.), valamint a fejlődő országokban is nagyon sokszor láthatjuk. Ez a típusú gép hasonlít egy másik gépre, amelyet ma TRK-nak (Traktor-Rakodó-Kotró) neveznek, ami egy mezőgazdasági traktornak, amely homlokrakodóval és hátsó kotrórögzítővel van felszerelve. A kotró valódi fejlesztését 1947-ben kezdték el azok a feltalálók, akik megalapították a massachusettsi Hubbardston Wain-Roy Corporation-t. A kotrórakodók nagyon elterjedtek, és sokféle feladathoz használhatók: építéshez, apró bontásokhoz, építőanyagok könnyű szállításához, épületgépészeti áramellátáshoz, lyukak ásásához/földmunkához, tereprendezéshez, aszfalt töréshez és utak burkolásához.

Gyakran a kotró-rakodó motoros tartozékokkal is helyettesíthető, például megszakítóval, markolóval, csigával stb. Számos kotrógép gyorscsatlakozós (gyorsrögzítő) rögzítő rendszerrel és kiegészítő hidraulikus áramkörökkel rendelkezik az egyszerűsített rögzítéshez, növelve a gép kihasználtságát a munkaterületen. Néhány rakodókanál visszahúzható fenékkel vagy „kagylóval” rendelkezik, amely lehetővé teszi a rakomány gyorsabb és hatékonyabb ürítését. A visszahúzható fenekű rakodó kanalak szintén nagyon hasznosak. Az elülső szerelvény eltávolítható vagy tartósan felszerelhető. Rendeljen tőlünk jól felszerelt kotró-rakodót és nem fogja megbánni. Bérlésért kattintson a bestrent.info weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?