Egy osztálykirándulás, mely minden résztvevő számára élvezetes

A gyerekek –még az is, aki imádja az iskolát- mindig izgatottan várják az év végét, hisz olyankor már lazábbak a napok, meleg van és jó a szabadban lenni. Azonban ami a legfontosabb az évzáróhoz közeledve, hogy az osztályfőnökök is többnyire a tanév végére szervezik az osztálykirándulásokat.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei EKO Park remek lehetőség egy osztálykirándulás úti céljaként. Ez az egyedülálló natúrpark Kisvárdán található, ahol a kultúra és a természet kedvelői is számos felfedeznivalót találhatnak maguknak. Éppen ezért kiváló úti cél egy osztálykirándulásra! Hisz a tanárok szeretik, ha a gyermekek amellett, hogy jól érzik magukat, ismereteiket is bővítik egy közös kirándulás alkalmával. Az EKO Park területén sétálva, a látogatók felfedezhetik a változatos állat- és növényvilágot. A Göncölszekér csillagképében létrehozott falu pedig a kulturális ismeretszerzést teszi lehetővé. Az érdeklődők megismerkedhetnek amerikai indián, indiai, hun és afrikai törzsek életmódjával, hagyományaival, kultúrájával.

Egy osztálykirándulás viszont nem szólhat csak a kulturális értékekről, a szórakozás és az élményszerzés szintén helyet kell, hogy kapjon. Ehhez járulnak hozzá a komplexum animátorai, akik révén biztosan emlékezetesek lesznek az osztálykirándulások. Irányításukkal, szervezésükkel és segítségükkel, páratlan tapasztalatokat szerezhetnek az osztálykirándulások résztvevői. S, ha már Kisvárda, akkor érdemes az EKO Park kapuin túl is körülnézni, hiszen rengeteg szórakozási lehetőséget kínál a város. Kedves osztályfőnökök, ne késlekedjenek! Keressék fel az ekopark.cinemaqua.hu weboldalt, ahol a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek egyikén további részleteket tudhatnak meg az EKO Park nyújtotta lehetőségekről!