Canon toner és mindaz, amit tudni kell róla

A toner vásárlás egyik legfőbb kérdése, hogy milyen típust érdemes vásárolni. A kezdő nyomtató tulajdonosokat az sem segíti a témában, hogy nagyon sok különféle információt lehet hallani a témában. Ha szeretne tisztábban látni a témában, olvasson tovább, segítünk!

Canon toner kiváló választás, hiszen egy világhírű, minőségi márka termékéről van szó. A Canon nagyszerű választás abban az esetben, ha fontos Önnek a minőség. Ha megtekinti a kínálatot hamar észre fogja venni, hogy a Canon márkán belül kétféle típust lehet megkülönböztetni. Egyrészről vannak az eredeti termékek, másrészről az utángyártottak. Előbbi neve megtévesztő lehet, hiszen a vásárlók gyakran arra asszociálnak, hogy ezek a valódi termékek, míg az utángyártottak hamisítványok. Ez azonban egyáltalán nem igaz. Az eredeti tonereket a nyomtató gyártója készíti, ezért OEM, vagyis Original Equipment Manufacturer, vagyis eredeti termék azonosítóval vannak ellátva. Ezzel ellenben az utángyártott tonereket egy független gyártó készíti. Ettől függetlenül az utángyártott nyomtatási kellék anyagok egyáltalán nem rosszabbak, mint az eredetiek.

Az utángyártott tonereket elsősorban azok választják előszeretettel, akik nem szeretnének csillagászati összegeket kiadni a nyomtatási kellékanyagokért. Az eredeti tonerek ugyanis meglehetősen drágák. Ez nem csupán a Canon márkára igaz, hanem minden márka eredeti típusára. Az utángyártott tonerek lényegesen olcsóbbak, mint az eredetiek. Ha gyakran nyomtat, esetleg nagy mennyiségben, akkor mindenképp azt javasoljuk, hogy tegyen egy próbát az utángyártott tonerekkel! Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el az onlinetoner.hu webáruházba, ahol hatalmas, minőségi kínálatból tudja kiválasztani a megfelelő tonereket!