Biztonságban a váratlan helyzetekben is a vezetés technikai tréningnek köszönhetően

Sajnos bármikor történhetnek váratlan események az utakon, amiket a másodperc tört része alatt kell lereagálni. A vezetéstechnikai tréning lényege, hogy az autósok olyan tudásra és tapasztalatra tegyenek szert, melyet akár vészhelyzet esetén is sikeresen tudnak alkalmazni, ezzel elkerülve a veszélyes helyzeteteket és a baleseteket.

Vezetés technikai tréning kezdő és tapasztalt sofőrök számára is hasznos lehet. Ennek az Euroring Versenypálya és Rendezvényközpont vezetéstechnikai tanpálya ad otthont. A vezetéstechnikai tanpálya a versenypálya északi részén található. A technikai felszereltségét és kialakítását tekintve tökéletesen alkalmas vészfékes-célfékezés, helyes manőverezés, jeges és vizes úti szimulációk, íveken történő autózás, ABS rendszer tapasztalás, ESP rendszer tapasztalás és kerülés gyakorlására. Ezenkívül az alacsony, majd közepes tempójú kerülő manőverezést is nagyszerűen lehet gyakorolni a vezetéstechnikai tanpályán. A tréning célja, hogy a résztvevők megtanulják hogyan reagáljanak magabiztosan a veszélyes helyzetekben, így a súlyos közlekedési balesetek elkerülhetők.

Az Euroring pályán lehetőség van motoros és autós vezetéstechnikai tréningen részt venni. Ha szeretnél magabiztosabban vezetni és a váratlan helyzetekben is tudni akarod, mit kell tenni, akkor kétségkívül hasznos lehet számodra a vezetéstechnikai tréning elvégzése. A tréning némi elméletből és nagyrészt gyakorlásból áll, hogy a részt vevők gyakorolni tudják az éles helyzeteket. A tapasztalt és szakképzett instruktorok minden segítséget megadnak a résztvevőknek, akik a tréning végére hasznos tudással lesznek gazdagabbak. Bővebb információk az euroring.hu weboldalon találhatók, ahol minden fontos információt megtalálsz egy helyen!