Barbie dream horse intelligens lovacska babával

A Barbie dream horse csomag tartalmaz egy köteg répát, egy barbibabát, kobakot, kefét, és az interaktív lovacskát is kantárral és nyereggel együtt, viszont vigyázzon, mert a Barbie baba nem áll meg a saját lábán. A babával 5 éves kortól ajánlott játszani.

Barbie dream horse intelligens lovacska babával kapható igen alacsony áron a jatek-webaruhaz.hu weboldalon ezért megéri benézni hozzánk ha az ön kislánya is kedveli a lovacskákat, hiszen ennek a játéknak garantáltan örülni fog. A csomagba egy hófehér paripát találhat ami jól betanított és még szép is, ezért minden kislány imádni fog ezzel játszani. A lovacska reagál a hangokra, az érintésre, és harmincféleképpen tud reagálni ezekre. A lovacska képes megtenni egy teljes kört nyerít és sétálni is tud. A csomag tartalmaz egy köteg répát is, hiszen a lovacska még enni is tud. A játék első osztályú minőségű anyagokból készült.

Amennyiben megtekintené a teljes Barbie kínálatot, vagy bővebben olvasna erről az intelligens lovacskáról ezt is megteheti, csak keresse fel weboldalunkat, a  jatek-webaruhaz.hu-t, és itt megtalálhatóak  lesznek majd a fizetési módok is, és a játék illusztrációját is megtekintheti majd. A játékok már régóta azért  vannak a világon, hogy  szórakoztassák a gyerekeket  és lefoglalják őket, ezért megéri szép és szórakoztató játékokat rendelni a gyerekeknek.  Ha esetleg kérdések merülnek fel a Barbie dream horse intelligens lovacskával kapcsolatban, vagy az árakról és a rendeléssel kapcsolatban kérdezne, akkor ezeket a kérdéseket bátran felteheti kollégáinknak, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címen, de tárcsázhatja nyugodtan telefonszámunkat is, a +36 70 64 96 396-ot és itt minden feltett kérdésére választ kap majd.

Vélemény, hozzászólás?