A sunikft.hu széleskörű forgalomtechnikai tükör választéka

A forgalomtechnikai tükrök elengedhetetlen részei a biztonságos közlekedésnek. Ezek az egyszerű találmányok megkönnyítik a nehezen belátható szakaszokban is a közlekedést. A hagyományos acél forgalomtechnikai tükrökön túl, vannak speciális tükrök is.

Forgalomtechnikai tükör számos autós dolgát könnyíti meg nap mint nap. Mindenki ismeri a látni és látszani elvet, azonban olykor a szűk utcák, Y elágazások, közútra nyíló garázsok esetében nem lehet jól belátni az utat, ami veszélyessé teszi az elindulást. Ha előrébb gurul, akkor pedig egy esetleges ütközést kockáztat. A forgalomtechnikai tükröt pont az ilyen esetekre találták ki. Úgy van elhelyezve, hogy az autós kellőképp belássa az utat ahhoz, hogy eltudja dönteni elindulhat-e. A forgalomtechnikai tükör mérete attól függ, hogy a közlekedőnek hány méteres útszakaszt kell belátnia annak érdekében, hogy a helyzetfelismerés biztonságos legyen. A sunikft.hu webáruház számos kiváló minőségű forgalomtechnikai tükröt forgalmaz. A hagyományos típusok mellett vannak speciális típusok is.

Ilyen például a száznyolcvan fokos, nagy látószöggel rendelkező horizont tükör, amely akár egy hármas útkereszteződés belátására is tökéletesen alkalmas, illetve a garázsból való kihajtás esetén is jó szolgálatot tesz. A rozsdamentes acél élelmiszeripari tükröket elsősorban a magas hőhatású ipari helyiségekbe érdemes helyezni, valamint az olyan helyiségekbe, ahol speciális szabályozási követelmények vannak érvényben. Ha a terepen változékony időjárási körülmények uralkodnak és nincs áramforrás, akkor a legjobb opció a jegesedésmentes, törhetetlen forgalomtechnikai tükrök alkalmazása. Bővebb információkat a sunikft.hu webáruházban talál, ahol a termékeket is megtekintheti!