DRHAZI kombinált arcradír a tiszta ragyogó bőrért

Az arc radírozás a bőrápolás fontos részét képezi. Az arcradír lényege, hogy a gyengéd masszírozás és a bőrradír hatására az arcról eltűnnek a szennyeződések és az elhalt hámsejtek, melynek hatására az arc sokkal üdébb, tisztább lesz. Ha egy igazán minőségi kozmetikumot szeretne használni, akkor azt javasoljuk, hogy válaszd a DRHAZI Combi peeling arcradírt!

Arcradír használata mindenképp hasznos, hiszen a szennyeződésekkel és elhalt hámsejtekkel teli arc fellélegezhet és sokkal tisztábbá válik. A különféle anti ageing és hidratáló krémek használata előtt is célszerű arcradírt alkalmazni, annak érdekében, hogy a bevitt szérum, arckrém jobban ki tudja fejteni hatását. A rendszeres radírozás segítségével a bőr hosszabb ideig képes megőrizni szépségét és fiatalságát, ráadásul a bőr puha és egyenletes lesz. A rendszeresen radírozott bőrön a smink is sokkal szebben mutat. Ráadásul a masszírozás által a bőr vérkeringése is élénkül. Azt viszont mindenképp érdemes tudni, hogy az arcradírt nem szabad túlzásba vinni, bőven elég egy héten kétszer, nagyon maximum háromszor alkalmazni, de többször semmiképp, hiszen az éppúgy nem tesz jót, mintha az arcradírozásra sosem, vagy csak nagyon ritkán kerülne sor.

A DRHAZI kombinált arcradír képes visszaadni az arcbőr természetes ragyogását és frissességét. Normál, kombinált, valamint problémás bőr esetén is alkalmazható a DRHAZI kombinált arcradír. A DRHAZI kombinált arcradírban található természetes gyümölcssavak és dióörlemény mechanikus peelingként, míg az ananász bromeleinje enzimatikus úton távolítja el az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni a DRHAZI kombinált arcradír kapcsán, esetleg megtekintené a széleskörű, minőségi kozmetikum kínálatot, akkor látogasson el a webshop.drhazi.hu webáruházba!