A Seiko órák a történelem részei

A név már sejteti a keleti, egészen pontosan a Kelet-Ázsiai származást. S nem téved, aki erre tippel. A tokiói órajavító műhelyként induló cég óraeladással foglalkozott, majd 1895-ben megalkotta első, saját karóráját. Idővel pedig a világ legismertebb vállalatává nőtte ki magát.

A Seiko órák megállás nélkül fejlődnek, újulnak. Éppen ezért a Seiko a japán karóragyártás legkiemelkedőbb márkája. A márkán belül több alcsoport is ismert, azonban az összes karórában közös, hogy csak kiváló minőségű anyagok felhasználásával készülnek. A gyártás az elmúlt évtizedek alatt tökélyre fejlődött. S ma is minden mozzanat szigorú ellenőrzés és szakértelem mellett történik a gyártósorokon. A Seiko órák nem csak a luxus kedvelőinek készülnek, ugyanis kapható olcsóbb árkategóriában is kiváló teljesítményű óra.

Az orauzlet.hu oldalon megrendelhető Seiko órák férfi és női változatban egyaránt elérhetőek. Többnyire bőr és nemesacél szíjjal ellátott modellek találhatók, melyekhez igény esetén pót csat is rendelhető. A Seiko órák szíjainak és óralapjainak designja modern és klasszikus kivitelben is megtalálható a weboldalon, s funkcióikat tekintve is nagyon változatosak. Akad sötétben foszforeszkáló mutatókkal ellátott, forgatható lünettás, koronazáras darab is. Valamennyi Seiko karóra cseppálló, míg más modellekkel bátran víz alá is merülhetnek tulajdonosaik, hiszen akár 200 m is lehet a vízállóságuk. Az orauzlet.hu oldalon fellelhető karórák leírásában a különböző funkcióik mellett a garancia időtartama is megtalálható. Rendeljék meg a stílusuknak megfelelő modellt, mely akár 1-2 napon belül is megérkezhet a díszdobozában a kért címre! Mert a Seiko nem csak egy óra, a Seiko viselése megtiszteltetés!