A PEAS bemutatása egy konferencián

Nagy elismerés az egy cég számára, ha megjelenik egy terméke egy szaklapban, és ezáltal meghívják előadóként egy konferenciára, ahol bemutathatja a fejlesztését. A Piac&Profit üzleti magazin által szervezett konferencián bemutatkozhatott a PEAS moduláris felépítésű vállaltirányítási rendszer is.

A PEAS vállaltirányítási rendszer bemutatkozhatott egy üzleti konferencián, amelynek címe: Amikor nem csak a forint számít; Treasury megoldások vállalkozások számára. Ezt az igen hasznos tartalommal bővelkedő konferenciát a Piac&Profit üzleti magazin és a Citibank szervezte azon vállalkozások számára, akik szeretnének költséghatékonyan működni a gazdasági versenyben.

Az Ikron Kft. által fejlesztett PEAS vállalatirányítási rendszer olyan lehetőségeket hordoz magában, amely segítségével egy vállalkozás megoldhatja a mindennapi munkát. A rendszer lehetővé teszi a partnerek rendezését, a feladat megoldásokat és a dokumentumok kezelését. Ezeken felül lehetőségünk van kommunikálni az ügyfelekkel, számlázni forintban és devizában, valamint HR feladatokat is elvégezni. Ezek olyan hasznos funkciók a PEAS vállaltirányítási rendszerben, hogy a vállalkozások mindenféle gazdasági versenyben nagy előnyre tehetnek szert a versenytársakkal szemben.

Egy jó rendszer mindenre kínál megfelelő megoldást, így a kis- és középvállalkozások számára igen érdekes volt az előadás. Szélesebb körben láthatták a Treasury megoldásokat, a devizamenedzselést és a költséghatékonyságot. Leszűrhetővé vált, hogy milyen előnyökkel jár ez, és milyen megoldásokat kínál számukra a PEAS vállaltirányítási rendszer. Látogasson el az ikron.hu internetes oldalra, ha nem tudott részt venni a konferencián, mert megtudhat többet arról, hogy milyen egy igazán jól felépített moduláris vállalatirányítási rendszer.

Vélemény, hozzászólás?