A mobil sátor használatával rengeteg időt megspórolhatunk

Miképp otthonunkban is rendre visszatérő problémát jelent a különböző eszközeink, szerszámaink és időszakosan használt dolgaink biztonságos tárolása, úgy ez a dilemma az ipar és a mezőgazdaság esetében is mindennapi kihívásokhoz vezet. Szerencsére ma már létezik olyan megoldás, ami nem csak gazdaságos, de emellett komfortos is.

A mobil sátor ugyanis számtalan előnnyel bír a fixen telepített épületekkel szemben. Utóbbiak kapcsán az egyik legnagyobb gondot épp a helyhez kötöttség okozza, hiszen például a mezőgazdaságban sokszor igen jelentős területen folyik a munka. Több száz, illetve ezer hektár mellett pedig egyáltalán nem mindegy, milyen távolságba kell elszállítani a vetőmagot, terményt, illetve a munkagépeket. A mobil sátor tetszőleges helyen felállítható, míg a hagyományos épületek nem mozgathatók. Emellett természetesen a járulékos költségek is merőben eltérnek, hiszen a tervezéstől a kivitelezésig bezárólag egy ilyen ingatlan jelentős anyagi ráfordítást igényel, ráadásul már az alap kijelölésénél is számtalan jogszabálynak meg kell felelni.

Egy mobil sátor esetében ezek a tényezők minimalizálhatók. Struktúrájából adódóan a tároló gyakorlatilag szinte bárhol felállítható, legyen szó sima talajról, vagy épp aszfaltozott területről. Mindemellett azt is fontos szem előtt tartani, miszerint az összeszereléshez sincs szükség speciális munkagépekre és maga a folyamat is rendkívül gyorsan elvégezhető. A horganyzott acélból készült váz és a roppant időtálló PVC bevonattal ellátott poliészter ponyva gondoskodik a mobil sátor strapabíróságáról, ennek köszönhetően egy ilyen tároló hosszú évekig kiszolgálja majd vállalkozásunk igényeit. Legyen szó tehát munkagépek elhelyezéséről, vetőmag biztonságos tárolásáról, vagy épp állatbeállóról, egy ilyen sátor minden esetben optimális megoldást nyújt.