www.greenautokolcsonzo.hu – ha megbízható jármű kell

Megbízható járműre lenne szüksége költözködéshez, szállításhoz vagy utazáshoz? Nem tudja, hogy Budapesten belül honnan bérelhetne a legkedvezményesebben járművet? Akkor most jó helyen jár. A legjobb autókölcsönző ugyanis a Green Autókölcsönző, mely nemcsak a legjobb kisteherautókat és egyéb járműveket biztosítja az ügyfeleinek, de számos további szolgáltatással is várja őket.

A www.greenautokolcsonzo.hu az a weboldal, ahol Ön is megismerkedhet kiváló járműveinkkel. Itt Ön is számos kisteherautó, teherautó, hűtőautó, személyautó és kisbusz közül válogathat. Több méretű és teherbírású járművünk lehetővé teszi, hogy Ön mindig az Ön igényeihez teljes mértékben illeszkedő járművet vegye bérbe. Ennek meghatározásában pedig munkatársaink is mindig készséggel segítenek. Gépjárműveinket folyamatosan karbantartjuk, így azok kitűnő állapota felől Ön minden esetben biztos lehet. Azonban, ha mégis meghibásodna a bérelt teherautó a bérlés ideje alatt, mindent megteszünk az azonnali problémamegoldás érdekében, és cserautót is biztosítunk Önnek, ha szükséges. Ha olyan útszakaszt használna a járműveinkkel, melyek fizetőkötelesek, azt is közölje velünk, és mi kedvezményesen adjuk majd át Önnek a szükséges matricákat, ezzel is az Ön költségeit csökkentve.

Amennyiben tehát kisteherautóra vagy egyéb járműre lenne szüksége, akkor most már tudja, hogy melyik kölcsönzőt válassza. Az Ön döntése mindenképpen a Green Autókölcsönző kell, hogy legyen! Gépjárműveinket megismerheti a weboldalunkon, a www.greenautokolcsonzo.hu-n, ahol azonnal árajánlatot is kérhet. De ezt természetesen megteheti a +36 30 229 4100-ás és a +36 30 229 3600-ás telefonszámok egyikén, vagy az info@greenautokolcsonzo.hu e-mail címen. Vagy keressen fel minket személyesen a telephelyünkön, amelyet Budapesten, a Pesti út 4. sz. alatt találhat meg.

Vélemény, hozzászólás?