Vajon előnyös lehet a fűtés klímával is?

Úgy tűnik, hogy népszerű tévhit, hogy a légkondicionálók üzemeltetése nagyon drága. A légkondicionáló bekapcsolása forró nyári napokon vagy hideg téli estéken fényűző élvezet. Valójában a légkondicionáló használata az otthon fűtésére vagy hűtésére valójában az egyik leghatékonyabb módszer, ha helyesen végzik.

Előnyös lehet a fűtés klímával, tehát nézzen be fisherklima.hu weboldalra és megtekintheti a teljes klíma kínálatot az árakkal együtt tehát érdemes benézni hozzánk. A fordított ciklusú klímaberendezés gazdaságos fűtési megoldás otthonában, mindössze néhány forintot használ óránként, ami lényegesen kevesebb, mint sok más elektromos fűtőberendezés. Tartsa a termosztátot kényelmes 18°C-on, ez a leghatékonyabb hőmérséklet-beállítás a légkondicionáló számára télen. Ennek a hőmérsékletnek a fenntartása lehetővé teszi, hogy a légkondicionáló a leghatékonyabb szinten működjön. Minden egyes fokkal magasabb 10%-kal növelheti a működési költségeket. Az osztott rendszerű fordított ciklusú légkondicionáló rendszer ideális választás téli klímaberendezéshez közepes és nagy szobákhoz vagy nyitott terű lakóterekhez. Ha szűkös a hely, és több szobát kell felmelegítenie, a többosztásos rendszer több szobás fűtési módot kínál, amely több kültéri egységgel rendelkező helyiségeket is lefed.

A fordított ciklus sokkal hatékonyabb fűtési lehetőség nagyobb területeken, mint a gáz- vagy elektromos térmelegítők. Használja a mennyezeti ventilátort a fűtési költségek csökkentése érdekében. Mivel a forró levegő természetes módon emelkedik, a helyiségben lévő hő nagy része fokozatosan felfelé halad a mennyezet felé. Kísérletezzen azzal, hogy óvatosan egy székre áll egy átlagos méretű fűtött helyiségben, a mennyezetnél sokkal melegebb. További részleteket a fisherklima.hu weboldalon talál.