Urológia és urológiai vizsgálatok

Az urológiai vizsgálatok alkalmával a nőgyógyász és az ultrahang, valamint labordiagnosztika segítségével állapítanak meg egy diagnózist. Célunk, hogy megelőzzük az esetleges urológiai betegségeket, ehhez pedig mindenképpen szükségesek ezek a vizsgálatok. Ha a vizsgálatok alkalmával rábukkanunk valamire, akkor sokkal könnyebb lesz kikezelni azt korai szakaszéban.

Urológia és urológiai vizsgálatok elérhetőek kedvezményes áron csakis az interlabmedical.eu weboldalon. Rendelőnk rendkívül magas minőségű ultrahang géppel rendelkezik, és a teljes labor is mindig elérhető, tehát az urológiai vizsgálatok már rutinnak számítanak. Egészségügyi szolgáltatásainkat kiegészíti az, hogy fekvőbeteg ellátóval is rendelkezünk, tehát ha bármilyen urológiai probléma merül fel egy betegnél, azonnal tudunk neki ágyat és kezelést is biztosítani. Urológiai ultrahang segítségével ki lehet mutatni minden ilyen jellegű betegséget, ráadásul nem jár semmilyen sugárterheléssel sem, és az ultrahang rendkívül gyorsan elkészül.

Amennyiben több információt szeretne megtudni az urológiáról és az azon belüli osztályokról, mindenképpen keresse fel weboldalunkat az interlabmedical.eu-t, hiszen itt a teljes leírást elolvashatja és megtalálhatja elérhetőségünket is. Ha kérdezni szeretne az urológiával kapcsolatban, erre is van lehetősége, csak annyit kell tennie, hogy felveszi a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a 06 20 264 2199 telefonszámot tárcsázva, vagy a Kapcsolat menüpont alatt levő űrlapot kitöltve is fordulhat hozzánk, itt a nevét, üzenetét, illetve e-mail címét kell megadnia nekünk. Orvosi rendelőnk előtt teljesen ingyenesen parkolhat, a parkoló mindössze 3 percre van a 2-es metrótól, és az 1-es villamoshoz is nagyon közel van.

Vélemény, hozzászólás?