Terhességi és szülési kalkulátor elérhető online

Változhat-e az esedékessége? Egészségügyi szolgáltatója felülvizsgálhatja az esedékességi dátumot, ha a csecsemőt az első trimeszter ultrahangvizsgálata során megmérik, és kiderül, hogy sokkal nagyobb vagy kisebb, mint az a várandósságra várható volt. Ez nagyobb valószínűséggel történik, ha szabálytalan menstruációs ciklusa van, ami megnehezíti a fogantatás dátumának pontos meghatározását.

Terhességi és szülési kalkulátor várja a nogyogyasz.hu weboldalra, látogatva, tehát itt a helye nálunk, ha ön is használatba venné ezt a szuper kalkulátort.  Egészségügyi szolgáltatója meg fogja mérni a csecsemőt az ultrahangvizsgálat során, hogy kiderítse, milyen messze van a baba, majd új esedékességet biztosít Önnek. Mi van, ha már tudom az esedékességem? Ha már tudja az esedékességét, akkor ezzel a számológéppel megtekintheti a terhességi naptárát. Megmondja, hogy mikor ér el különféle mérföldköveket, például mikor kezd dobogni a baba szíve. Megtalálja azt is, hogy valószínűleg mi lesz a baba jele és születési köve, és mely híres emberek születtek az esedékessége napján. Mennyire valószínű, hogy az esedékességem napján szülök? Természetesen az esedékesség kiszámítása mindig hozzávetőleges, függetlenül attól, hogy az eszközünktől, vagy az orvosától vagy a szülésznőtől származik. 20 nőből csak 1 teljesíti esedékességét. Ugyanolyan valószínű, hogy az előtte vagy utána lévő két hét alatt bármely nap fog szülni.

Ha véletlenül pontosan tudja, mikor fogant – mondjuk, ha peteérés előrejelző készletet használt, vagy követte peteérési tüneteit – akkor a fogamzás dátuma alapján kiszámíthatja a terhesség esedékességét. Csak válassza ki azt a számítási módot a fenti legördülő listából, és írja be a dátumot. Amennyiben többet tudna meg és bővebben olvasna terhességi kalkulátortunkról nézzen be a nogyogyasz.hu-ra és itt a terhességről is többet tudhat meg.

Vélemény, hozzászólás?