Tanítsuk meg gyermekünk a türelmi játékok játszására

A kirakós már nem egy új keletű játék, a mai formája még a 19. században jelent meg. A kirakó megjelenésekor, mint segédanyag szolgált arra, hogy a földrajzot, mint tudományt még jobban elsajátíthassák.

Trefl puzzle számtalan izgalmat rejt magában. Ma már több féle méretben és nehézséggel is kaphatóak. A kisebbek számára már három éves kortól elérhetőek az első kirakók, melyek nagyobb mérettel és könnyebb illesztéssel, színesebb képekkel készülnek. Míg a nagyobbak számára már apróbb és nehezebb ábrázolással is vásárolhatunk puzzlet. Ez az a játék, amely a mai napig elvonatkoztatva a modernkori fejlett elektronikus játékoktól. Az mellett, hogy türelemre, nyugodtságra késztetti a gyerekeket még a kreativitásukat és a logikájukat is fejleszti. Ma már olyan változatokat is kaphatunk melyekből több képet vagy formát is kirakhatunk. A kisgyerekek részére a kezdő kirakok, 6-10 daraból állnak, míg az igazán profik részére akár 10.000 darabos kirakókat is vásárolhatunk. A világon a legtöbb darabból álló kirakó az Eduka spanyol cég által forgalmazott Life márka nevű kirakós, amely 24.000 daraból áll. Amennyiben sikerül kiraknunk, akkor egy 4,28×1,57 méteres képet kapunk.

A Trefl puzzle 4 éves kortól ajánlott modelljei egy dobozban 4 változatot rejt, amely összesen 54 daraból áll össze. Megtalálja köztük a legkedveltebb mesehősöket, mint pl. Micimackó, Verdák, Pókember, Mickey egér, stb. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor kattintson a honlapunkra, ahol számtalan fajta kirakós közül válogathat. A webshopunkból könnyedén és gyorsan meg is rendelheti a legszimpatikusabb termékeket, melyet a www.jatek-webaruhaz.hu honlapjára kattintva talál. Nézzen be hozzánk és ne hagyja ki a legnagyobb kedvezményeinket sem!

Vélemény, hozzászólás?