Szabadulószobák hatalmas választékban

Ma már minden nagyobb városban található legalább egy, de inkább több szabadulószoba, így mindenkinek van lehetősége kipróbálni. A szabadulószobáról nem túlzás kijelenteni, hogy életre szóló élményt nyújt a csapat minden tagja számára!

Szabadulószobák kapcsán ma már hatalmas a választék. Gyakorlatilag mindenféle témában készülnek szabadulószobák, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. A szabadulószoba lényege egyszerű, ahogy a neve is mutatja ki kell szabadulni, általában egy adott időintervallum alatt, ami általában hatvan perc. A kijutás viszont közel sem olyan egyszerű, mint elsőre hangzik, ugyanis különféle feladatokat és feladványokat kell ehhez teljesíteni. Természetesen a szabadulószobába nem egyedül megy be az ember, hanem csapatban. Éppen ezért a szabadulószoba kiváló családi vagy baráti program, de akár csapatépítő programként is megállja a helyét! Mivel egy igazán izgalmas programról van szó, ezért nem csoda, hogy a szabadulószobák nagy népszerűségnek örvendenek.

Szabadulószoba – Tedd magad próbára!

Mivel egy csapat megy be a szabadulószobába, ezért szükséges, hogy a csapattagok összedolgozzanak, megosszák egymással az információkat és logikusan gondolkodjanak. Egy szóval igazi csapatmunkára van szükség. Mivel minden szabadulószoba külön történettel és berendezéssel rendelkezik, ezért, ha egy szabadulószobában már voltatok, akkor érdemes ellátogatni egy másik szabadulószobába is, hiszen ott új fajta kihívások várnak. Mivel nincs két egyforma szabadulószoba, ezért érdemes többet is kipróbálni. Ha pedig szabadulószobát keres, akkor érdemes ellátogatni az exittheroom.hu weboldalra, ahol megtekintheti a szabadulószobákat és akár le is foglalhatja őket.

Vélemény, hozzászólás?