Samsung Galaxy S7 üvegfólia

Világ szerte elterjedt a Samsung telefon márka, a vásárlok többsége elégedett a termékekkel. Nemrég jelent meg a Samsung Galaxy S7, melynek külseje gyönyörű, és nagyon okos telefon. Akinek a tulajdonába ilyen telefon van, szeretné, ha maximálisan megvédhetné külsejét. A telefon képernyőjét tökéletesen megvédhetjük, ha üvegfóliát helyezzünk rá.

A Samsung Galaxy S7 üvegfólia pontosan illeszkedik a telefonhoz, mivel élei tökéletesen vannak eldolgozva. Az üvegfólia háromrétegű és sokkal erősebb anyagból készült, mint a sima védőfólia. A 9H keménységű lapoknak köszönhetően nem kell rettegni a képernyő betöréstől, mivel elosztatja az erő ütések energiáját az egész képernyőn. Ez az üvegfólia teljesen fényáteresztő, és a karcolások száma is csökkenni fog. A fólia felső rétege egy speciális anyagból van kidolgozva, mivel vízlepergető és ujjlenyomat taszító. Az üvegfólia a lányok körében azért is elterjedt, mivel tükörként is használhatják, ez is a kiváló minőségének köszönhető. Az üvegfóliát sokkal több ideig használhat, mint egy átlagos védőfóliát, így pénzt spórolhat vele.

Rendeljen Samsung Galaxy S7 telefonjára kiváló minőségű üvegfóliát a www.phonebox.hu weboldalról. Az üveglap mellé ajándékba kap alkoholos és száraz törlőkendőt, szemcse eltávolító tapadókorongot, hogy tökéletesen meg tudja tisztítani a képernyőt mielőtt felhelyezi az fóliát. A kiszállítás csupán egy napot vesz igénybe, így a telefonvásárlás után szinte rögtön védve is lesz a képernyő. Ha kérdései merültek fel az fóliákkal kapcsolatban, akkor bátran hívja a 0617932271 telefonszámot, vagy írjon oldalunkon keresztül üzenetet. Védje értékes Samsung Galaxy S7 telefonját üvegfóliával, hogy sokáig megőrizhesse gyönyörű külsejét!

Vélemény, hozzászólás?