Napelem megrendelése online!

A napelem kifejezést köznyelvben használják egy fotovoltaikus (PV) modulra. A PV modul a cellák összessége, amelyet a telepítéshez keretek között szereltek fel. A napelemek vagy fotovoltaikus cellák energiaforrásként használják a napfényt, és egyenáramú villamos energiát termelnek.

Napelem rendszer rendelhető a klimaman.hu weboldalon, ezért ha ön is régóta gondolkozik már azon, hogy napelemes rendszert használjon, nézzen be hozzánk még ma. A PV modulok gyűjteményét PV panelnek hívják, a panelek rendszere pedig egy tömb. A napelem rendszer tömbjei napenergiával látják el az elektromos berendezéseket. A napenergia-gyűjtés mezőgazdaságon kívüli leggyakoribb alkalmazása a szolár vízmelegítő rendszerek. A felépítéstől függően a napelemek a fényfrekvencia-tartományból képesek villamos energiát előállítani, de általában nem tudják lefedni a teljes napsugárzási tartományt (konkrétan az ultraibolya, infravörös és alacsony vagy szórt fényt). Ennélfogva a beeső napfényenergia nagy részét a napelemek használják és sokkal nagyobb hatékonyságot eredményezhetnek, ha monokromatikus fénnyel megvilágítják őket.

Ezért egy másik tervezési koncepció az, hogy a fényt hat-nyolc különböző hullámhossztartományra osztják fel, amelyek eltérő színű fényt eredményeznek, és a nyalábokat az e tartományokra hangolt különböző cellákra irányítják. Az előrejelzések szerint ez 50% -kal képes növelni a hatékonyságot. Egyetlen napelem modul csak korlátozott mennyiségű energiát képes előállítani; a legtöbb telepítés több modult tartalmaz, amelyek feszültséget vagy áramot adnak a vezetékekhez és a napelemes rendszerhez. Ha még ennél is többet tudna meg róluk vagy megrendelné valamelyik rendszerünket kedvező áron keresse fel a klimaman.hu-t.

Vélemény, hozzászólás?