Munka a közösségi irodában

A home office-t sokan Isten adta találmánynak tartják, azonban aki benne dolgozik, az tisztában van vele, hogy vannak ennek árnyoldalai is. Nem mindenkinek való a home office, ezt érdemes már az elején leszögezni. Ha Önnek is nehézséget okoz a home office, akkor van megoldás a problémára.

A közösségi irodáról itt tudhat meg többet! A home office-ban dolgozókat sokan irigylik, azonban azt fontosnak tartjuk leszögezni, hogy amellett, hogy rengeteg előnye van, megvannak a hátrányai is. Rengeteg tényező van, mely könnyen elvonja az ember figyelmét. Továbbá, ha nincs egy napirend, akkor könnyen elmegy az egész nap, anélkül, hogy valóban hatékony munkavégzés történne. Van, hogy az embert az zavarja, hogy nincs egy állandó munkaterülete, zajonganak a családtagok vagy épp túl nagy a csend, nem bírja a négy fal közti bezártságot. Ha Ön is úgy véli a home office nem Önnek való, akkor érdemes kipróbálni a hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő közösségi irodát. A közösségi iroda egy lakás vagy iroda, amin belül munkaállomásokat alakítanak ki.

A közösségi irodában asztalt lehet bérelni egy bizonyos idő intervallumra. Lehet egy egész hónapra, de akár fél napra is. A legtöbb helyen van internet, áram, mosdó, sőt a jobb helyeken akár kávé is. A közösségi iroda egy rendes munkahely érzetét adja. Sok helyen akár kapcsolatfelvételre is van lehetőség. Persze, nem pont akkor, amikor a másik dolgozik, hanem néhány közösségi irodában van egy erre kialakított helyiség, így senkit sem kell a munkaállomásán zavarni. Egy közösségi irodában sokkal inkább tud a munkára koncentrálni, mint otthon a négy fal között. Akinek problémái vannak a home office-ban való munkavégzéssel, annak mindenképp ajánljuk a közösségi irodában való hatékony munkavégzést!

Vélemény, hozzászólás?