Mit válasszak, 2MBeauty zselé vagy géllakk?

Valószínűleg te is elgondolkodtál már, hogy a géllakk vagy a zselé-e a jobb választás. Mindkét típusnak megvannak az előnyei, amiért megéri az adott típust választani. Egy azonban biztos, a 2MBeauty márkával biztosan nem fogsz mellé, hiszen a márka zselé, illetve géllakjai is magas minőséget képviselnek!

2MBeauty széles termék palettával rendelkezik, aminek köszönhetően a legegyszerűbbtől a legbonyolultabb manikűrig bármi elkészíthető. Ha számodra sem csupán az ár a fontos, hanem az is, hogy a termék tartós eredményt nyújtson és minőség tekintetében kifogástalan legyen, akkor érdemes a 2MBeauty márkát választani, mely mindezt megadja számodra. A 2MBeauty géllakkok hatalmas választékban kaphatók, melynek oka, hogy megtalálhatók köztük a mágneses, neon, matt, metál, alap-, valamint fedőlakkok. Rengeteg különféle színű géllakk áll rendelkezésre, így bármely árnyalat a kedvenced, biztosan megtalálod a kínálatban. A géllakkok az egyszerű, sima körömlakkok, illetve a műköröm közti átmenetet jelentik. Sokan szeretik ezt a típust, hiszen kellőképp tartósak, akár három hétig vagy tovább is körmön maradnak, csak a lenövéssel kell számolni. A zselés műköröm is fényre köt, akárcsak a géllakk, viszont némiképp nehezebb eltávolítása.

A zselés műköröm tartósabb megoldás, töltése is egyszerű, ezért ezt a típust is sokan szeretik. Érdemes mérlegelni az előnyöket, valamint, hogy neked melyik típus szimpatikusabb és kiválasztani a neked tetsző alternatívát. Ha a 2MBeauty márka termékeit választod, akkor biztos lehetsz benne, hogy kiváló minőségű termékekkel készül manikűröd. Ha szeretnéd megtekinteni a márka termékeit, illetve rendelni szeretnél, esetleg bővebb információkra van szükséged, akkor látogass el a szepsegcikk.hu webáruházba!