Minőségi masszázságy – a masszázs felfrissíti a testünk és a lelkünk

Manapság egyre kevesebben engedhetik meg maguknak, hogy a mindennapjaikból arra szenteljenek időt, hogy elmenjenek egy pihentető és ellazító masszázsra.

Masszázságy a legfontosabb kelléke egy masszőrnek. A www.masszazsoutlet.hu weboldalára kattintva megtekintheti a több funkciós ágyainkat. Válogathat fa és fémszerkezetű, illetve 2 és 3 zónás ágyaink közül. Továbbá minden olyan szükséges felszerelést megtalál, melyre szüksége lehet egy kellemes masszázshoz. A 2 és 3 zónás ágyak méretben, felszereltségben és stílusban is megegyeznek, a különbség abban rejlik, hogy a 2 zónás ágyak nem dönthetőek, mivel azok kettő részre osztottak. A 3 zónás ágyak, így több funkciósak, hiszen azok 8 fokozatban állíthatóak. Nagyon egyszerűen alkalmazható a 3 zónás ágyaknál ez a funkció, egy csattal tudjuk rögzíteni és funkcióba helyezni. Mind a kettő ágytípusnál, a 2 és 3 zónásnál is válogathatunk a különböző típusú szerkezetek közül. A fa szerkezetű ágyak, szaunába vagy olyan helyre melyek magas páratartalommal rendelkeznek, nem ajánlottak, mert idővel eldeformálódhat a szerkezetük.

A weboldalunkon széles választékban kínálunk még henger alakú párnákat, melyek különböző színekben megvásárolhatóak, hogy teljes mértékben megfeleljenek a kiválasztott ágyakhoz. Továbbá forgalmazunk még paravánokat és higiéniai termékeket, mint pl. tisztítószereket, törölközőket és lepedőket. A weboldalunkra látogatva vessen egy pillantást a masszázskrémekre és illóolajokra, melyek több méretben is megrendelhetőek. Amennyiben felkeltettük érdeklődést kattintson a honlapunkra, vagy keressen bennünket a +36 30 38 66 334 telefonszámon, illetve írjon az info@masszazsoutlet.hu e-mail címre. Forduljon hozzánk bizalommal!

Vélemény, hozzászólás?